Stiri mondene

Cadoul luxos pe care Gerard Pique i l-a făcut Clarei Chia Marti la câteva zile după ce Shakira s-a mutat la Miami

Gerard Pique
Cadoul luxos pe care Gerard Pique i l-a facut Clarei Chia Marti [Sursa foto: Hepta]
În relații este obișnuit ca micile atenții să existe atunci când sunt date importante precum diferite sărbători sau zile de naștere, dar există și relații în care partenerii oferă cadouri fără a fi o zi importantă.

Acest lucru i-a devenit foarte clar lui Gerard Piqué și acum, când Shakira este la Miami, își trăiește liber dragostea pentru Clara Chía. Fostul fotbalist nu a ezitat să-i facă spaniolei un cadou LUXOS, de care s-a bucurat din plin. Despre ce e vorba? Vă spunem totul despre acest cadou neobișnuit și SURPRIZĂTOR.

Gerard Piqué și Clara Chía se bucură de relația lor fără griji

De când Shakira s-a mută la Miami cu copiii ei, Gerard Piqué și Clara Chía deja se bucură liber de dragostea lor, fără să le pese că presa i-ar putea urmări. Acum, când artista columbiană începe un o nouă viață în Statele Unite, cuplul s-a bucurat mai mult ca niciodată de apariții publice și chiar locuiește cu părinții fostului jucător.

Presa internațională a urmărit relația dintre Piqué și Clara de când le-a fost confirmată și au arătat că aparițiile lor publice sunt mereu în mașina fostului partener al Shakirei.

Cu toate acestea, jurmaliștii au susținut recent că tânăra de 23 de ani a fost văzută conducând o mașină LUX pe care iubitul ei i-ar fi oferit-o.

Potrivit presei, această mașină aparține colecției personale a lui Gerard Piqué și acum i-ar fi dat-o Clarei Chía pentru plăcerea ei personală.

Citește și: Shakira a luat un copac din grădina ei din Barcelona la Miami? Iată adevărul din spatele acestei povești

Gerard Piqué
Cât a costat cadoul pe care l-ar fi făcut Gerard Piqué Clarei Chía?[Sursa foto: Hepta]

Cât a costat cadoul pe care l-ar fi făcut Gerard Piqué Clarei Chía?

Citește și: Pique a izbucnit la adresa Shakirei: "Subiectul aruncării cu hate este foarte bun, e la modă"

Mașina din colecția lui Gerard Piqué pe care Clara Chía o conduce acum pe străzile Barcelonei este un Aston Martin DB9 GT, care are un cost aproximativ de 220 de mii de dolari. Această mașină de LUX ar fi a doua din colecția sa pe care fostul fotbalist o dăruiește uneia dintre partenerele săi, pentru că potrivit presei internaționale, în 2012 i-a dăruit o mașină Shakirei.

Deocamdată nu se știe dacă mașina poartă deja numele Clarei Chía sau a folosit-o doar la plimbare. Adevărul este că tânăra se poate bucura fără nicio problemă de colecția mare de mașini a iubitului ei.