Stiri mondene

Bradley Cooper iubește din nou?! Sursele spun că actorul se întâlnește cu Huma Abedin

Bradley Cooper iubește din nou?! Sursele spun că actorul se întâlnește cu Huma Abedin
Bradley Cooper iubește din nou?! Sursele spun că actorul se întâlnește cu Huma Abedin [Sursa foto: Hepta]
Bradley Cooper bifează o nouă cucerire după despărțirea de Irina Shayk. Cine este Huma Abedin, noua iubită a actorului?

Bradley Cooper, actorul și regizorul din „A Star Is Born”, în vârstă de 47 de ani se întâlnește de cțteva luni cu Huma Abedin. Bradley Cooper și Huma Abedin au participat separat la Gala Met la începutul acestui an. Anna Wintour, redactorul șef al Vogue, ar fi dat prima știrea despre relația celor doi. 

Citeste si: Lady Gaga, reacție neașteptată după ce a ratat nominalizarea la Oscar 2022: „Inimile voastre uriașe și capacitatea de a spune povești uimitoare”

Bradley Cooper și Huma Abedin formează un cuplu. Cum se înțeleg cei doi!? 

Bradley Cooper, unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood și-a găsit fericirea în brațele Humei Abedin. Actorul a avut o relație de patru ani cu Irina Shayk, dar s-au despărțit în 2019. Cei doi au împreună o fetiță de cinci ani. Huma Abedin, pe de altă parte, a fost consilierul de top al lui Hillary Clinton și are un băiat de zece ani împreună cu fostul congresman Anthony Weiner. Se pare că actorul ar fi îndrăgostit până peste cap, însă motivul pentru care cei doi nu doresc să se afișeze public încă este acela că Huma trece printr-un proces de divorț complicat de Anthony Weiner, fost congresman. 

Bradley Cooper iubește din nou?! Sursele spun că actorul se întâlnește cu Huma Abedin
Bradley Cooper se întâlnește cu Huma Abedin[Sursa foto: Hepta]

Anul trecut, Huma Abedin a vorbit în cartea sa „Both/And: A Life in Many Worlds” despre scandalurile sexuale ale lui Weiner și despre modul în care controversa a afectat campania prezidențială a lui Clinton din 2016. Ea a spus într-un interviu din octombrie pentru CBS Sunday Morning că a aflat întregul adevăr despre infidelitățile și greșelile lui Weiner și „am procesat-o, am trecut mai departe și îi urez de bine”, scrie People.