Stiri

„Bloody Mary”, cea mai căutată piesă de pe Glob pe Shazam

„Bloody Mary”, cea mai căutată piesă de pe Glob pe Shazam
„Bloody Mary”, cea mai căutată piesă de pe Glob pe Shazam [Sursa foto: Facebook]
„Bloody Mary” este în acest moment cea mai căutată piesă de pe Glob. Află aici topul celor mai căutate piese.

Oamenii folosesc Shazam zilnic pentru a afla cu ușurință numele unei piese. Așa îți poți îmbogăți playlistul și poți afla care sunt noutățile în materie de muzică.

Citește și: Kendrick Lamar a lansat piesa „Count Me Out”- Versuri aici

Top 10 piese Shazam în lume. Bloody Mary ocupă primul loc după ce fanii Wednesday au pus coregrafia iconică a Jennei Ortega pe piesa asta

Luna decembrie a venit cu o serie de noi piese, unele dintre ele devenind virale. Piesa care face furori în momentul de față pe toate platformele de socializare este „Bloody Mary” de la Lady Gaga care a fost lansată pe albumul Born This Way, în 2011. Melodia a revenit în atenția publicului odată cu lansarea serialului „Wednesday” și astfel, Lady Gaga încheie anul cu o creștere profundă. „Bloody Mary” ajunge în top 40 al Billboard Global, datat 17 decembrie.

Piesa aceasta a dobândit popularitate pe Tok Tok după ce secvența iconică de dans din „Wednesday” le-a atras atenția fanilor. În spectacol, Wednesday (Jenna Ortega), dansează pe single-ul The Cramps din 1964, „Goo Goo Muck”. Apoi, fanii au luat clipul și au înlocuit „Goo Goo” cu „Bloody Mary”, iar secvența de dans reînnoită a luat amploare. Pe cele mai recente topuri globale, piesa Gaga sare de pe locul 168 pe locul 35 în a doua săptămână pe Global Excl. S.U.A., în timp ce debutează pe locul 54 în Billboard Global 200. 

„Bloody Mary”, cea mai căutată piesă de pe Glob pe Shazam
„Bloody Mary” [Sursa foto: Facebook]

Acum, piesa lansată de Lady Gaga este pe primul loc pe Shazam la nivel global și pe locul 6 în România. Iată ce alte piese mai sunt în topul Shazam. 

1. Lady Gaga- Bloody Mary  

2. The Astronaut- JIN
3. Calm Down- Rema
4. Unholy- Sam Smith & Kim Petras
5. Creepin'- Metro Boomin, The Weeknd & 21 Savage
6. Miss You- Oliver Tree & Robin Schulz
7. I'm Good (Blue)- David Guetta & Bebe Rexha
8. Another Love- Tom Odell
9. Lift Me Up (From Black Panther: Wakanda Forever- Music From and Inspired By)
Rihanna
10. Mockingbird- Eminem