Stiri

Black Friday 2020! Când începe cel mai mare eveniment din an și ce produse găsiți

Black Friday 2020
Black Friday aduce anul acesta o serie de oferte la produse din mai toate domeniile. /

Anul acesta se împlinesc nouă ani de Black Friday în România. Luna noiembrie este cea mai așteptată perioadă din an pentru unii români datorită celui mai mare eveniment de shopping din lume.

Cei mai mulți dintre retaileri s-au pregătit pentru ziua de 27 noiembrie cu oferte generoase pentru clienți.

Ba mai mult de atât, Fashion Days chiar s-a gândit la o campanie de comunicare prin care îi îndeamnă pe cumpărători să doneze lucuruile de care nu mai au nevoie înainte de a cumpăra altele noi. 

Black Friday 2020

Teste PCR la ofertă de Black Friday 

E-mag și-a setat Black Friday pe 13 noiembrie și a scos la ofertă peste 4 milioane de produse care vor avea reduceri totale de 300 de milioane de lei. Retailerul oferă clienților inclusiv Teste Real Time PCR în valoare de 199 de lei, dar și peste 200 de mașini și moto.

„Potrivit unui studiu realizat în această lună, 54% dintre românii cu vârsta între 18-65 ani intenționează să facă cumpărături în această ediție de Black Friday, în creștere cu 8% față de anul trecut. Veniturile totale nu au avut foarte mult de suferit în urma măsurilor luate de autorități, chiar dacă activitatea oamenilor a fost afectată de pandemie. Cheltuielile au fost mai mici, oamenii au renunțat la deplasări, concedii, ieșiri în oraș. Venitul disponibil a crescut, fapt relevat și de creșterea față de anul trecut a depozitelor populației la bănci”, se arată într-un comunicat E-mag, potrivit Știrile Pro Tv. 

Reprezentanții E-mag spun că anul acesta românii vor investească mai mult în confort și tehnologie, în contextul generat de pandemie.

Cu toate că E-mag a dat startul reducerilor de vinerea care urmează, nu este primul retailer de produse care începe seria produselor. Primul retailer este Falnco care a dat startul reducerilor începând cu 30 octombrie, iar campania va dura timp de o lună.