Lansări muzicale

Billie Eilish lansează filmul concert "Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles"! Când va avea loc premiera

Billie Eilish lansează filmul concert Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles
Billie Eilish lansează filmul concert Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles [Sursa foto: Instagram]
Billie Eilish revine cu un film concert de prezentare a noului ei album, "Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles".

Billie Eilish revine în atenția fanilor cu un film concert de prezentare a noului ei album, "Happier Than Ever:A Love Letter to Los Angeles". Pelicula va avea premiera pe Disney pe 3 septembrie, artista mărturisind că acest concert este dedicat orașului Los Angeles, în care a crescut. Din primele informații, "Happier Than Ever", cel de-al doilea album de studio al lui Billie Eilish, va beneficia de o expunere sporită grație unui film concert, în cadrul căruia artista va interpreta toate cele 16 piese de pe LP.  

Billie Eilish lansează filmul concert Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles
Billie Eilish lansează filmul concert Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles[Sursa foto: Instagram]

”Disney este un nume emblematic, e o mare onoare să colaborez cu ei. Sunt foarte entuziasmată de oportunitatea de a-mi prezenta albumul în acest mod și de a-l dedica orașului pe care îl iubesc și în care am crescut. Sper să placă", a declarat Billie Eilish.

TRAILER: Billie Eilish- Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles

Albumul "Happier Than Ever" apare oficial pe 30 iulie și poate fi precomandat de pe site-ul artistei. De asemenea, materialul cântăreței include 16 piese.

"Sunt câteva momente pe acest album când scot la iveală <<niște trucuri>>. Vreau ca atunci când aleg să cânt într-un anume fel să simt că așa sună cel mai bine. Nu e vorba că nu aș putea să cânt la un volum mai ridicat. Dar o să auziți câte puțin din asta, o să vină, pe noul album", a mai adăugat Billie Eilish.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de BILLIE EILISH (@billieeilish)

Tracklist Billie Eilish- "Happier Than Ever":

 1. Getting Older
 2. I Didn't Change My Number
 3. Billie Bossa Nova
 4. my future
 5. Oxytocin
 6. GOLDWING
 7. Lost Cause
 8. Halley's Comet
 9. Not My Responsibility
 10. OverHeated
 11. Everybody Dies
 12. Your Power
 13. NDA
 14. Therefore I Am
 15. Happier Than Ever
 16. Male Fantasy.

Billie Eilish a devenit cea mai tânără artistă nominalizată la cele mai importante categorii ale premiilor Grammy, la care s-a şi impus în 2020- „Best New Artist”, „Album of the Year”, „Record of the Year”, „Song of the Year” şi „Best Pop Vocal Album”. De asemenea, este cea mai tânără artistă care interpretează o piesa oficială a unui film din seria „James Bond”.