Stiri

Billie Eilish a înregistrat un album în pandemiei și recunoaște că asta nu ar fi fost posibil înainte

Billie Eilish a înregistrat un album în pandemie
Billie Eilish a înregistrat un album în pandemie
Billie Eilish este una dintre artistele care a reușit să se mobilizeze mai mult ca de obicei în pandemie și a lansat un întreg album.

Artista de origine Americană Billie Eilish, recunoaște că nu ar fi reușit performanța de a înregistra un întreg album dacă nu ar fi fost pandemia de coronavirus și ar fi trebuit să stea mai mult în casă. Iată că pentru unii dintre artiști pandemia a fost un lucru bun, chiar dacă le-au lipsit enorm concertele. Iată că Billie Eilish a reușit să se mobilizeze și să lanseze un întreg album în timpul pandemiei de coronavirus.

Mai mult, artista chiar îi mulțumește covidu-ului.

Billie Eilish a înregistrat un album în pandemie
Billie Eilish a înregistrat un album în pandemie[Sursa foto: Captură YouTube]

Artista a dezvăluit toate acestea marţi seară, în emisiunea „The Late Show” a lui Stephen Colbert.

„Dacă nu era Covid, nu cred că aş fi făcut acelaşi album sau nu aş fi făcut deloc un album. Asta nu înseamnă că este vorba despre Covid. Când lucrurile sunt diferite în viaţa ta, eşti diferit. Aşa este. Deci, trebuie să mulţumesc Covid pentru asta şi asta e tot”, i-a spus Billie Eilish lui Colbert.

De la apariţia albumului de succes „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”, în urmă cu doi ani, ea a lansat patru piese: „All I Ever Wanted”; piesa pentru filmul din seria „James Bond”, „No Time to Die”; „My Future” şi duetul cu cântăreaţa spaniolă Rosalia, „Lo Vas Olvidar”.

Billie Eilish a devenit cea mai tânără artistă nominalizată la cele mai importante categorii ale premiilor Grammy, la care s-a şi impus în 2020- „Best New Artist”, „Album of the Year”, „Record of the Year”, „Song of the Year” şi „Best Pop Vocal Album”. De asemenea, ea este cea mai tânără artistă care a scris şi interpretează o piesa oficială a unui film din seria „James Bond”.