Lansări muzicale

Bere Gratis a lansat piesa ”Legați la ochi”, în colaborare cu Sore și Cabron

Bere Gratis feat. Sore și Cabron – Legați la ochi |
Bere Gratis feat. Sore și Cabron – Legați la ochi | [Sursa foto: Captură YouTube]
Primele zile ale lui 2023 aduc în atenția fanilor o colaborare inedită între Bere Gratis, Sore și Cabron. Ascultă piesa aici.

Începutul de an pare promițător, Bere Gratis, Sore și Cabron au lansat o super colaborare muzicală. După opt ani de la lansarea piesei "Noapte caldă", iată că trupa Bere Gratis colaborează din nou cu Sore, iar de data aceasta și cu Cabron. Muzica și versurile piesei ”Legați la ochi” au fost făcute de Mihail Georgescu, liderul trupei Bere Gratis, orchestrația Bogdan Ioan și tot el a făcut și Mix- Master, iar de videoclip s-a ocupat Claudiu Stan (MVPEntertainment).

Citește și: CABRON feat. SMILEY & GUESS WHO- Da-o Tare

“Piesa “Legați la ochi” are o poveste foarte interesantă. Inițial a fost compusă în ideea de a o cânta o fată. Ascultând-o ne-am spus că i s-ar potrivi lui Sore. Și așa am mai făcut un duet. Îl avem special guest pe Cabron, care s-a mulat perfect pe mesaj și iată-ne cu o piesă inedită, într-o formulă inedită.

Ar fi un frumos cadou pentru noi, mai ales că 2023 este anul în care împlinim 25 de ani de carieră. Și ce poate fi mai frumos că după atâția ani pe scenă, la radio, la tv să mai ajungă încă o piesă de-a noastră în inimă și pe buzele oamenilor”, spune solistul Mihai Georgescu. Iar Sore adaugă: “Mă bucur să colaborez din nou cu Bere Gratis, după ani de la “Noapte Caldă”. Mi-a plăcut piesa de la prima ascultare, cred că este perfect completată de Cabron și dacă tot intrăm în 2023 cu piesa asta, îmi doresc să pice eșarfa de pe ochii tuturor, să ne trăim viața frumos, cu lejeritate și iubire”
, spune Sore.