Stiri mondene

Belleamy, în premieră la Radio Impuls cu piesa „Ai ai ai”. A studiat vioara 6 ani, dar recunoaște că i-a dat bătăi de cap: „Și mie și vecinilor. Scârțâiam”

Belleamy, pentru prima dată la Radio Impuls! A vorbit la „Bară la Bară” despre cea mai nouă piesă a sa
Belleamy a lansat de curând „Ai ai ai”, o piesă cu un vibe de vară, care speră artista, va aduce vara mai repede. Belleamy a prezentat piesa la „Bară la bară”

Belleamy a lansat „Ai ai ai”, o piesă clare ne duce cu gândul la vară și la vacanță. Artista a fost invitata lui Mihai Hînda la „Bară la Bară” și a vorbit despre piesa proaspăt lansată, despre pasiunile sale, dar și despre modalitățile în care a reușit să treacă ea peste perioada pandemiei. Surprinzător sau nu, Belleamy spune că nu a făcut nimic special față de ce ar fi făcut dacă nu ar fi fost pandemia, în schimb, izolarea a ajutat-o să compună mai multă muzică atât pentru ea cât și pentru artiști din gașca On Music. 

Pe lângă muzică, Belleamy a urmat și cursurile Facultății de Jurnalism, însă asta, doar ca un plan de backup. 

Belleamy, pentru prima dată la Radio Impuls! A vorbit la „Bară la Bară” despre cea mai nouă piesă a sa

„Eu fac muzică de la șase ani, dar am urmat și această facultate doar ca să am un plan de backup în cazul în care vreodată m-aș lăsa de muzică, dar nu cred. Dacă nu aș mai cânta, m-aș pune pe compus. Am preferat să fac școli de muzică separat. Mă duceam la pian, la vioară. Nu am mai studiat. Vioara am studiat 8 ani și pian 4 ani. Sinceră să fiu, vioara mi-a cam dat bătăi de cap și mie și vecinilor”, a spus Belleamy la „Bară la Bară”. 

Cum s-a descărcat Belleamy în timpul pandemiei de coronavirus? 

Cu toate că a fost o perioadă grea pentru întreaga industrie muzicală, Belleamy spune că s-a descurcat cu brio în această perioadă și nici măcar nu a simțit că a stat mai mult în casă. Artista spune că în pandemie a făcut aceleași activități pe care le făcea și înainte de pandemie. 

„Nu prea ieșeam, îmi mințeam prietenii că am treabă, că nu pot și nu prea am simțit treaba asta. În timpul pandemiei am compus foarte mult și nu neapărat pentru mine, ci și pentru alte persoane”, i-a mărturisit Belleamy lui Mihai Hînda, în emisiunea Bară la Bară. 

Întregul interviu îl puteți urmări în clipul de mai jos.