Stiri mondene

Barack și Michelle Obama au împlinit 28 de ani de mariaj

Barack și Michelle Obama au împlinit 28 de ani de mariaj
Familia Obama este una reprezentativă pentru cuplurile din lumea întreagă. S-au cunoscut pe vremea când niciunul dintre ei nu era celebru și s-au format unul pe altul de-a lungul vremii.

Barack și Michelle Obama au devenit unul dintre cele mai emblematice cupluri din lume. Povestea lor de viață și mai ales de dragoste, a devenit cunoscută după ce Michelle Obama a publicat cartea „Povestea mea”, din care mai apoi a rezultat și un documentar cu cele mai importante aspecte și momente descrise în carte.

Modul în care cei doi s-au cunoscut și mai apoi s-au cuplat, este unul impresionat din prisma faptului că niciunul dintre ei nu s-a gândit ce le rezeră destinul.

În cartea scrisă de fosta prima doamnă a Americii, aceasta chiar glumea pe seama faptului că Barack Obama circula cu o mașină care avea o gaură mare în podea și vedeau cu ușurință drumul de sub roți.

Faptul că cei doi au devenit cei mai importanți oameni din America, nu doar că a fost o povară imensă, dar a fost și un mare semn de întrebare pentru relația lor.

Cu toate că au întâmpinat multe obstacole, cuplul a sărbătorit weekend-ul trecut 28 de ani de mariaj.

Barack și Michelle Obama, mesaje emoționante la 28 de ani de mariaj 

Cei doi au sărborit de ziua lor și au postat mesaje emoționante pe conturile lor de Instagram. 

„În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, am vrut să iau o pauză și să îi urez aniversare fericită iubirii vieții mele.

Fiecare zi petrecută alături de @MichelleObama mă face să devin un soț mai bun, un tată mai bun, și un om mai bun”, a scris fostul președinte al Americii pe contul lui de Instagram.

 

Michelle Obama i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste soțului ei. 

„28 de ani alături de el. Îl iubesc pe @BarackObama pentru zâmbetul lui, pentru caracterul lui și pentru compasiunea sa. Sunt atât de recunoscătoare că îl am ca partener. Și în acest an, avem o rugăminte – alege o persoană din viața ta care s-ar putea să nu voteze și asigură-te că o va face. Spune-ne despre ea în comentarii! Acesta este cel mai bun mesaj de aniversare. Te iubesc, Barack”, a scris Michelle Obama pe Instagram.