Stiri

B.U.G. Mafia revine pe scena de la Romexpo! Când va avea loc evenimentul?!: „Pregătim un concert așa cum v-am obișnuit”

B.U.G. Mafia concertează în iulie 2022 la Romexpo
B.U.G. Mafia concertează în iulie 2022 la Romexpo [Sursa foto: Instagram]
Membrii formației B.U.G. Mafia se pregătesc să revină pe scena de la Romexpo. Uite care sunt regulile de acces la eveniment!

B.U.G. Mafia este una dintre cele mai vechi și mai iubite trupe de hip-hop de la noi din țară! Membrii formației au cucerit întreaga Românie cu muzica lor, devenind un adevărat fenomen la finalul anilor ’90. Chiar dacă de-a lungul timpului s-au schimbat multe, piesele lor încă răsună în cluburi și continuă să aibă extrem de mulți fani în toată țara. Hiturile recente semnate B.U.G. Mafia: "Să Cânte Trompetele", "Pe Coastă" și "Bani, Bani, Bani" au dominat playlist-urile radio în ultimii ani și au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

B.U.G. Mafia concertează în iulie 2022 la Romexpo
B.U.G. Mafia concertează în iulie 2022 la Romexpo[Sursa foto: Instagram]

În urmă cu câteva ore, membrii trupei au anunțat în mediul online că o să revină la Romexpo în iulie 2022. Evenimentul va avea loc în aer liber, primele bilete având preț earlybird.  

Citeste si: B.U.G. MAFIA feat. SERGIU FERAT- Pe Coasta

„S-a stabilit" și "s-a demonstrat" din nou anul trecut că suntem #CeaMaiTareTrupa și avem #CeiMaiTariFani, când am făcut împreună cel mai mare headline show din pandemie în România.

Prin urmare nu e nevoie să mai spunem asta încă o dată într-un text prea serios, trecem la ce e important. Vineri, 29 iulie, va așteptăm iar la Romexpo (Parcarea C), să facem haos după încă un an de restricții. Pregătim un concert B.U.G. Mafia așa cum v-am obișnuit, cu o producție masivă, cu ecrane mari și conținut video pe toată durata showului, cu multe hituri și, bineînțeles, cu mulți dintre voi, fanii Mafia alături de noi.",
a transmis trupa B.U.G. Mafia.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de B.U.G. Mafia (@b.u.g.mafia)

Bilete concert B.U.G. Mafia la Romexpo

  • Categoria A (în fața scenei)- 129 lei
  • Categoria B- 99 lei
  • Categoria C- 79 lei

B.U.G. Mafia concertează în iulie 2022 la Romexpo
B.U.G. Mafia concertează în iulie 2022 la Romexpo[Sursa foto: Instagram]

Accesul la concert

  • Accesul fanilor va fi permis în baza regulilor ce vor fi în vigoare la data respectiva. Există posibilitatea ca organizatorul să fie obligat de lege să vă solicite la intrare dovada unui test pentru COVID-19, a vaccinării sau a existenței anticorpilor.
  • Copiii sub 2 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
  • Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori.