Stiri

AUDIO. Un asistent medical din Gorj îşi vrea şpaga înapoi după ce a primit un post de la stat. Ce l-a supărat

AUDIO. Un asistent medical din Gorj îşi vrea şpaga înapoi după ce a primit un post de la stat
AUDIO. Un asistent medical din Gorj îşi vrea şpaga înapoi după ce a primit un post de la stat [Sursa foto: ziare.com]
Un asistent medical din Gorj care a plătit 3000 de euro și 20 de litri de vin își cere banii înapoi și spune că-și va da demisia.

Sătul să mai tot fie ținta atacurilor primarului care i-a dt postul de asistent medical, gorjeanul a depus o cerere prin care spune că vrea să i se returneze șpaga pe care i-a dat-o primarului în momentul în care a vrut să se angajeze. Cu toate că edilul i-a spus că după ce se va angaja nu va mai acea probleme „cât va fi el primar” se pare că nu a fost deloc așa.

La scurt timp după ce omul a dat banii pentru a-și plăti postul din spital, primarul l-a chemat să muncească la vila sa. Dacă ar fi refuzat ar fi pierdut postul mult dorit din spital, așa că nu a avut de ales și s-a dus. 

Problema este că asistentul medical nu a primit niciun ban pentru munca depusă în calitate de constructor, așa că la plecare a cerut și banii care i s-ar fi cuvenit pentru munca făcută la casa primarului. 

„O s-o supăr acum pe soția mea, dar am pus-o să meargă să facă împrumut la CAR”, a spus el, potrivit Observator News.

Despre acest subiect au vorbit și Orlando și Țibulcă în cadrul matinalului „Scularea!” din această dimineață. 

„Va rog a-mi aproba prezenta cerere prin care solicit in mod direct sa-mi restituiti sumele de bani pe care le-ati cerut de-a lungul celor aproximativ trei ani de cand sunt angajat la UAT Albeni. Sumele pe care mi le datorati sunt urmatoarele:

- 3.000 Euro pentru angajarea mea in data de 06-11-2018, orele 18,00, in locatia Campu Mare;
- 1.000 de lei+ 20 litri vin alb in data de 02-07-2019;
- 500 de lei banii mei pe care i-ati pretins in schimbul semnarii actelor pentru sporul COVID-19;
- Cat credeti de cuviinta dumneavoastra sa-mi dati pentru cele sase luni in care am muncit la vila d-voastra din Targu Jiu”, a scris Irinel Cotojman  în cererea pe care a depus-o la primărie, potrivit Ziare.com

Gorjeanul a lucrat mai mult ca salahor decât ca asistent medical 

Gorjeanul a lucrat mai mult la vila primarului și era pontat la Primăria Albeni cu toate că el nu-și făcea treaba pentru care era angajat. Mai mult, localnicii spun că practica aceasta este una des folosită de primar, potrivit Evenimentul Zilei. 

Localnic: „Dar câți n-au lucrat! De la ajutorul social, toți au lucrat la el la casă”

Reporter: „Știe tot satul că el obișnuiește să ceară bani?”

Localnic: „Cum să nu știe? Dar le e frică să spună, că a băgat teroare în ei”

Ionuț Stan e la al doilea mandat de primar, timp în care s-a ales deja cu șapte dosare penale pentru abuz în serviciu și fals intelectual, mai notează Observator News. În momentul în care i s-au pus în față acuzațiile, primarul a reacționat destul de dur:  „Chiar mă amuzați, credeți-mă. O zi bună să aveți!”.