Stiri mondene

Așteptarea a luat sfârșit! Încep individualele la Survivor România 2021

Așteptarea a luat sfârșit! Încep individualele la Survivor România
Survivor România [Sursa foto: Captură YouTube]
Începând de săptămâna viitoare, se dă startul individualelor la Survivor România 2021! Avem primele declarații ale concurenților în articol!

În ediția de aseară, Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, a anunțat că începând de săptămâna viitoare, se dă startul individualelor la Survivor. Zanni, Elena, Albert, Maria, Marius și Andrei se vor lupta să ajungă în finala sezonului 2 Survivor România 2021.

„Ați rămas șase supraviețuitori.  Doi în echipa Faimoșilor și patru în echipa Războinicilor. Zanni, Elena, Albert, Maria, Marius și Andrei, de săptămâna viitoare trecem la individuale.

Veți avea jocurile individuale. Fiecare dintre voi trage pentru el, pentru ceea ce înseamnă rămânerea în competiție, din punct de vedere psihic, fizic și mental”,  a spus Daniel Pavel.

Așteptarea a luat sfârșit! Încep individualele la Survivor România
Dan Pavel, prezentatorul de la Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

Concurenții Survivor România, primele declarații după ce au aflat că vor începe individualele 

Zanni: Mă consider destul de bun pe traseu, voi reuși să dau totul pe traseu așa cum am făcut până acum. O să sparg, o să rup, să-I bat pe toți.

Elena Marin: Îmi era frică de acest consiliu, dar sunt bucuroasă ca am reusit și că vin individualele. Acum fiecare va fi pe cont propriu și vat rage pentru el. Va trebui să ne luptăm între noi, cot la cot, să demonstraăm că suntem buni sportive, ca vom face fașă frustrărilor noastre. Sunt curioasă de traseu și sunt nerăbdătoare să aflu în ce constau aceste individuale și să-mi câștig locul în finală.

Așteptarea a luat sfârșit! Încep individualele la Survivor România
Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

Albert Oprea:  Am visat la acest moment de când am intrat în competiție. Trebuie să dau tot ce am mai bun din mine.

Maria Chițu: Sunt foarte bucuroasă, la am ajuns la o etapă la care am visat de săptămâni bune. În sfârșit suntem aici. Mă bucur că o pot susține pe Elena pe traseu și că este aici cu mine.

Marius Crăciun: Îmi doresc să ajung cât mai departe. Sunt curios cum va fi să concurez cu Andrei.

Andrei Dascălu: Mă bucur că am intrat la individuale. După o lună aici am început să-mi dau șanse și să sper la individuale. Vreau să-i toc și pe ai mei. Sunt foarte motivat.