Stiri

Artistul american Call Me Karizma a lansat „Nails”, o reinterpretare a piesei Ciuleandra

Call Me Karizma și-a impresionat fanii cu melodia „Nails”, o piesă cu influențe indie. Intro-ul și refrenul piesei conțin linia melodie a piesei „Ciuleandra”

Artistul Call Me Karizma a rămas impresioant de cultura muzicală veche după o vizită pe meleagurile românești și a lansat piesa „Nails”. Melodia este inspirată din linia melodică a piesei Ciuleandra interpretată de Maria Tănase de pe albumul cu același nume.

„În aprilie 2019 am călătorit la București, România. Era 28 aprilie, ziua mea de naștere, când am scris acest cântec cu unii dintre cei mai buni prieteni ai mei. Niciodată nu am fost mai mândru de un cântec care în sfârșit prinde viață, de la înregistrarea reală la videoclip”, a scris artistul pe rețelele de socialiazare.

Piesa „Nails” debutează cu incipientul liniei melodice a piesei „Ciuleandra”, iar linia melodică a referenului este în aceeași notă muzicală. Artistul le-a mărturisit fanilor din mediul online că este prima piesă lansată în mod independent și că vor mai urma și altfl astfel de piese de acum înainte. 

Ascultătorii s-au declarat în extaz după ce au ascultat piesa și chiar au recunoscut influențele românești din melodie.

Piesa lansată pe 24 septembrie a strâns deja 228.147 de vizionări și peste 2000 de comentarii.