Stiri mondene

Artiștii români care au fost nominalizați la Nickelodeon's Kids' Choice Awards 2021

Nickelodeon's Kids' Choice Awards 2021
Nickelodeon's Kids' Choice Awards 2021 [Sursa foto: Nickledeon]
Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards este cel mai mare eveniment dedicat artiștilor preferați de copii din lumea întreagă.

Anul acesta Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards se va desfășura pe 13 martie, într-un format virtual. În cadrul acestui eveniment au fost nominalizați și artiști români printre care se numără: Irina Rimes, Selly, Emil Rengle, Smiley și Mimi. Gazda evenimentului de anul acesta va fi Kenan Thompson – simpaticul actor, comediant și membru al distribuției emisiunii Saturday Night Live. În 2021, pe lista artiștilor și a producțiilor cu cele mai multe nominalizări se regăsesc nume precum: Justin Bieber (5 nominalizări); Stranger Things (patru); Ariana Grande, The Croods: A New Age, Henry Danger, High School Musical: The Musical: The Series, Soul, Trolls World Tour și Wonder Woman 1984,

fiecare cu trei nominalizări.

Irina Rimes, Selly, Emil Rengle, Smiley și Mimi, nominalizați la Kids’ Choice Awards, la categoria "Cel mai iubit star românesc". Primele declarații

Irina Rimes este nominalizată pentru al doilea an consecutiv la premiile Kids’ Choice Awards și a fost bucuroasă să afle această veste, în vreme ce Smiley le spune copiilor că este bucuros că a învățat din nou de la ei cum să se joace.

„Nominalizarea la Kids’ Choice Awards mă bucură nespus și vă mulțumesc pentru asta. E un început de an foarte frumos, care mă ajută să simt toată energia voastră. Sper să ne și putem vedea cât de curând și să ne auzim doar cu vești bune", declară Irina Rimes, potrivit Info Music.

Nickelodeon's Kids' Choice Awards 2021 - Irina Rimes
Nickelodeon's Kids' Choice Awards 2021 - Irina Rimes

„Sunt onorat să fiu nominalizat la Kids’ Choice Awards 2021. 2020 a fost un an în care s-au schimbat multe, în care am făcut foarte multe videoclipuri și am adus câteva lucruri în premieră în peisajul YouTube-ului românesc. A fost un an care ne-a pus pe toți la încercare, dar, uitându-mă în spate, pentru mine a fost, totuși, un an bun", spune Selly.

Nickelodeon's Kids' Choice Awards 2021 - Smiley
Nickelodeon's Kids' Choice Awards 2021 - Smiley

„Unul dintre cele mai utile sfaturi pe care le-am primit și pe care l-am dat mai departe cât de des am putut a fost: „Nu uita să te joci! Joacă-te mult, oricând, până la finalul vieții, nu contează vârsta!” Trebuie să găsim bucuria jocului și a vieții în orice facem, fie că sunt treburi de copii sau de oameni mari. Sunt foarte recunoscător copiilor pentru că mă lasă să reînvăț zi de zi de la ei să mă joc frumos, să fiu bun, sa râd mult și să mă bucur de bucuria celor din jur. Să fie joacă, veselie și muzică în viețile noastre mereu! Mulțumesc pentru tot, copii mari și mici!", declară Smiley.