Stiri mondene

Ariana Grande a scris din nou istorie! A obținut un titlu de record pentru cele mai multe piese care au debutat ca no 1 în topul Billboard

Ariana Grande
Ariana Grande [Sursa foto: Instagram]
Ariana Grande a scris din nou istorie în Cartea Recordurilor, de data aceasta cu cele mai multe piese care au debutat ca Nr. 1 în Billboard Hot 100.

După ce a petrecut peste un deceniu în lumina reflectoarelor, cântăreața a doborât oficial 20 de titluri de recorduri monumentale care au pus-o în rânduri cu legende muzicale precum Mariah Carey, Rihanna și The Beatles. În plus, artista în vârstă de 27 de ani și-a doborât propriul ei record. 

Ariana Grande a scris din nou istorie
Ariana Grande a scris din nou istorie[Sursa foto: Instagram]

„Positions”, piesa de pe albumul cu același nume, a ajuns în vârful clasamentului pe 7 noiembrie.

Este al cincilea cântec al Arianei, care debutează pe locul 1, după “Thank U, Next” (17 noiembrie 2018), “7 Rings”( 2 februarie 2019), “Stuck with U” cu Justin Bieber (23 mai), “Rain on Me” cu Lady Gaga (6 iunie).

În spatele ei se află Mariah Carey, Drake, Justin Bieber, Travis Scott și Taylor Swift, cu câte 3 single-uri fiecare. Britney Spears, Lady Gaga și BTS au câte două.

Ariana Grande a scris din nou istorie
Ariana Grande a scris din nou istorie[Sursa foto: Instagram]

Lista recompenselor sale începe de la performanțele sale pentru muzica ei de top și continuă cu baza sa globală de fani, numiți „Arianastors” care au ajutat-o să doboare cele mai mari recorduri în social media, dar și să-și mențină statutul de „Prințesa Muzicii Pop”, informează Guinness World Record

Ce titluri Guinness World Records deține Ariana Grande 

1. Cea mai difuzată melodie pe Spotify într-o săptămână (feminin)- „7 Rings”, cu 71.467.874 fluxuri pe Spotify pentru săptămâna care se încheie pe 24 ianuarie 2019.

2. Cei mai mulți urmăritori pe Spotify (feminin)- peste 54 de milioane de adepți începând cu 13 decembrie 2020. 

3. Primul act solo care ocupă primele trei poziții simultan în topul single-urilor din SUA cu “7 Rings” pe locul 1, “Break up with Your Girlfriend, I’m Bored” pe locul 2 și “Thank U, Next” pe 3 în topul Billboard Hot 100 din 23 februarie 2019.

4. Prima artistă feminină care s-a înlocuit pe locul 1 în topul single-urilor din Marea Britanie- Ariana Grande a stat trei săptămâni pe locul 1 în clasamentul oficial al single-urilor din Marea Britanie cu „7Rings” înainte de a intra cu „Break up with Your Girlfriend, I'm Bored”, pe 21 februarie 2019. În istoria de 66 de ani al clasamentului din Marea Britanie nicio femeie nu se înlocuise anterior pe locul 1.  

4. Cea mai difuzată melodie de pe Spotify într-o săptămână- 71.467.874 fluxuri, cu „7 Rings”. 

5. Cei mai mulți abonați pentru un muzician pe YouTube (feminin)- 41,1 milioane de abonați. 

Iar lista continuă pe Guinness World Record .