Stiri

Apple prezentat căştile AirPods Max! Când se vor lansa?!

Căști AirPods Max
Căști AirPods Max [Sursa foto: Captură YouTube]
Apple a prezentat, marți, căştile AirPods Max! Acest tipar de căști ar putea atrage clienții care au rămas fanii căștilor clasice.

Noile căști se pun peste urechi, fapt care este mai confortabil pentru folosirea pe o perioadă mai lungă. De altfel, oferă funcţii similare, cum ar fi suport pentru comenzile vocale “Hey Siri”, conectarea rapidă cu iPhone şi anularea zgomotului.

Noile căști Apple despre care compania spune că cu „un design acustic personalizat” şi foloseSC un driver de 40mm” se vor lansa pe piață pe 15 decembrie și vor costa 549 de dolari. 

Ce specificații au noile căști Apple

Culorile disponibile vor fi gri, argintiu, verde albastru şi roz. 

Căştile mai includ difuzoare mari, deşi sunt de aceeaşi dimensiune ca cele oferite de Sony, şi o funcţie despre care Apple afirmă că este preluată de la difuzoarele profesionale, care menţin distorsionarea la sub 1%.

AirPods Max au două cipuri H1 ale Apple, în loc de unul, ceea ce ajută la analizarea şi ajustarea muzicii şi anularea zgomotului în funcţie de mediu de până la 200 de ori pe secundă.

Căştile mai au o mică gentuţă cu magneţi care informează AirPods Max să intre într-un mod cu consum de energie foarte redus, pentru a economisi bateria când nu sunt utilizate.

Apple promite o durată a bateriei de până la 20 de ore, cu anulare de zgomot, similară sau schiar mai mică decât cea ofer de companii concurente.

Căștile se încarcă cu un cablu lightning, pe care Apple îl vinde separat cu 35 de dolari. 

Sursa: Știrile Pro Tv