Stiri mondene

Anna Lesko are un băieţel adorabil: Imagini cu Adam

Anna Lesko are un băieţel adorabil: Imagini cu Adam
[Sursa foto: Facebook ]
Anna Lesko este o mamă fericită. Are un băieţel superb, căruia îi acordă tot timpul ei.

 Anna Lesko este o mamă foarte atentă şi foarte responsabilă, iar fiul său, Adam nu duce lipsă de nimic. Artista petrece foarte mult timp alături de copilul său, în vârstă de aproape 8 ani.

Citeste si: Anna Lesko, despre criticile pe care le-a primit în urma vestimentației: ”Asta nu înseamnă că ești o mamă nedemnă”

Imagini cu Adam, fiul Annei Lesko

 Anna Lesko s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi celebri din România, însă cel care i-a răpit inima şi i-a dăruit un copil a fost Adrian Neniţă, alias DJ Vinnie, un muzician născut tot în Republica Moldova, la fel ca artista. "Când l-am întâlnit prima oară nu am simţit că este alesul meu sau că este jumătatea mea, acestea sunt basme, nu cred în aceste lucruri. Când l-am întâlnit, am ştiut că el va fi tatăl copilului meu. Asta e ceva ce nu pot să îmi explic", a declarat Anna Lesko la Digi 24.

Anna Lesko are un băieţel adorabil: Imagini cu Adam

Citeste si: Anna Lesko, aparitie incendiara! Cum s-a lasat fotografiata fara sutien! Imaginea care a atras zeci de mii de like-uri!

 Din iubirea celor doi a rezultat un băieţel minunat, pe nume Adam, care are aproape 8 ani. Copilul primeşte toată atenţia artistei, care are grijă ca Adam să se dezvolte frumos şi armonios. Băiatul face înot de la o vârstă fragedă şi este foarte pasionat de fotbal. A trecut cu bine peste divorţul părinţilor săi, care s-au despărţit după mai bine de opt ani de relaţie.

Citeste si: Anna Lesko a rupt tăcerea! Care este adevăratul motiv al separării de tatăl copilului ei

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko)

  "Adam e un copil supervesel, nu e afectat, nu e nevoie de niciun psiholog, nu pune mii de întrebări, se simte bine şi acasă, dar şi când îl vizitează pe tatăl lui. Adrian îl iubeşte enorm de mult, e un tată grijuliu. Dar în ceea ce mă priveşte, eu am considerat, la un moment dat, că suntem de mână, dar privim în direcţii diferite. Şi el nu a fost de acord. El a spus că priveşte în direcţia mea. Au fost opt ani de zile frumoase alături de el, dar faptul că noi am fost non-stop împreună a influenţat negativ relaţia", a spus Anna Lesko pentru okmagazine.