Stiri mondene

Angelina Jolie, confesiuni emoționante după vizita în Ucraina: „Nu are niciun sens tot acest rău făcut copiilor”

Angelina Jolie, confesiuni emoționante după vizita în Ucraina
Angelina Jolie [Sursa foto: Instagram]
Angelina Jolie a povestit ce a văzut în orașul ucrainean Liov. Uite ce confesiuni a făcut actrița!

Săptămâna trecută, Angelina Jolie a mers în Liov, Ucraina. Actrița, ambasador onorific al Agenției ONU pentru Refugiați, a fost văzută prima oară într-o cafenea, acolo unde a stat puțin de vorbă cu cei din jur. Ulterior, vedeta a vizitat apoi mai mulţi copii ucraineni internați într-un spital din oraș şi a discutat cu voluntarii și oficialii care îi ajută. Recent, Angelina Jolie a vorbit despre experiența trăită în Liov, Ucraina, în plin conflict pe teritoriul Ucrainei.

Angelina Jolie, confesiuni emoționante după vizita în Ucraina
Angelina Jolie, confesiuni emoționante după vizita în Ucraina

Citeste si: Angelina Jolie, apariție de excepție pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Roma, alături de două dintre fiicele sale

„În timp ce mă aflam în Liov, în urmă cu câteva zile, mi-a fost arătată o «piatră specială» găsită de o fetiță. Fetița care a găsit-o nu și-a dat seama că piatra cu care se juca era, de fapt, o bucată de schijă dintr-o bombă. Când o bombă sau un obuz explodează, fragmente ascuțite de metal greu sfârtecă trupurile celor din apropierea punctului de impact. Multora dintre copiii pe care i-am întâlnit, de la bombardamentul din gara Kramatorsk, li s-au îndepărtat recent bucăți de schije din corp, un proces dificil și dureros”, a scris Angelina Jolie, pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Angelina Jolie (@angelinajolie)

Anelina Jolie, despre copiii ucraineni, victimele războiului

Angelina Jolie  a mai susținut că unii dintre copiii pe care i-a întâlnit în Ucraina au fost nevoiți să treacă prin operații dureroase după ce bombardarea gării din Kramatorsk a făcut ca bucățile de șrapnel să le pătrundă în corp. Alții au rămas cu fragmente de metal în corp deoarece acestea le-au ajuns aproape de organele vitale, iar scoaterea lor e prea periculoasă.

Angelina Jolie, confesiuni emoționante după vizita în Ucraina
Angelina Jolie, confesiuni emoționante după vizita în Ucraina

Citeste si: Angelina Jolie, primele declarații despre incidentul mortal provocat de Alec Baldwin: ”Întotdeauna am fost atentă pentru că am lucrat mult cu arme”

„Nu are niciun sens tot acest rău făcut copiilor, care merge mai departe de vătămarea fizică, până la manifestări emoționale și psihice ale traumelor. Lupta pentru încheierea războiului, precum cel prin care trece Ucraina, este o cursă pentru limitarea numărului victimelor, morților, răniților, refugiaților și al celor traumatizați zilnic”, a mai scris actrița.