Stiri mondene

Andrei Ștefănescu, primele declarații despre divorțul de Antonia: „Sunt lucruri în viață...”

Andrei Ștefănescu și Antonia
Andrei Ștefănescu și Antonia [Sursa foto: Facebook]
Andrei Ștefănescu a vorbit pentru prima oară de când a divorțat de mama copilului său, Antonia. Ce dezvăluiri a făcut solistul de la Alb Negru?

După șapte ani de relație, Andrei Ștefănescu și Antonia au decis să meargă pe drumuri separate. La vremea respectivă, solistul de la Alb Negru nu a dat prea multe informații cu privire la motivul despărțirii. La mai bine de două luni de la divorț, prezentatorul TV a decis să vorbească. Invitat în cadrul unei emisiuni de televiziune, Andrei Ștefănescu și-a deschis sufletul și le-a oferit telespectatorilor primele declarații despre divorțul dintre el și mama copilului său, Antonia.

Deși și-au spus „adio”, cei doi au rămas în relații bune, de dragul băiețelului lor, Ayan.

Andrei Ștefănescu și Antonia
Andrei Ștefănescu și Antonia[Sursa foto: Facebook]

„Nu știu ce s-a întâmplat. Sunt lucruri în viață pe care nu le putem explica, se întâmplă și atât. Asta a fost. Nu ne-a luat prin surprindere, așa a fost să fie. Nu știu dacă poți să povestești, pur si simplu se întâmplă și atunci e cel mai bine să rupi legătura. Cel mai bine e ca Ayan să nu simtă. Relația mea cu el e mai bună, am petrecut timp cu el pe care nu l-am petrecut înainte. Am încercat să îmi fac mai mult timp pentru mine cu el decât înainte. La un moment dat va înțelege, dar mai bine să o facă mai târziu. Trebuie să aștepți relația următoare ca să vezi dacă ai învățat ceva. Viața e atât de surprinzătoare și de ciudată, încât trebuie să aștepți pasul următor. Eu și cu ea avem o relație foarte bună, frumoasă. Ieșim cât de des putem cu copilul. Avem o relație civilizată”, a mărturisit Andrei Ștefănescu.

Andrei Ștefănescu și Antonia
Andrei Ștefănescu și Antonia[Sursa foto: Facebook]

Andrei Șefănescu a anunțat divorțul pe rețelele sociale

Pe 23 noiembrie, Andrei Ștefănescu și-a anunțat fanii din mediul online că s-a despărțit de soția sa, Antonia. Cei doi au împreună un băiețel care a rămas în custodia mamei. De asemenea, artistul a mărturisit că decizia de a divorța a fost una de comun acord și s-a produs la notar, pe cale amiabilă.

După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar, pe cale amiabilă, și am căzut de acord asupra tuturor deciziilor care îl privesc pe Ayan și nu numai", povestise prezentatorul TV la vremea respectivă.