Stiri mondene

Andreea Mantea se va afla vineri și sâmbăta la Iași pentru a-i cunoaște pe toți cei care își doresc să devină concurenți în reality show-ul “Casa iubirii”

Andreea Mantea se va afla vineri și sâmbăta la Iași pentru a-i cunoaște pe toți cei care își doresc să devină concurenți în reality show-ul “Casa iubirii”
Andreea Mantea [Sursa foto: Kanal D ]
“Vrei să ai parte de experiența vieții tale? Fără curaj nimic nu este posibil!”

Caravana "Casa Iubirii" ajunge la acest sfârșit de săptămână la Iași, pe 28 și 29 octombrie. Andreea Mantea, gazda emisiunii, va fi în Orașul celor șapte coline pentru a-I cunoaşte pe toți cei care doresc să se îndrăgostească şi să participe in emisiunea cu şi despre iubire, iar castingul se va desfășura la Hotel Internaţional Iaşi, vineri și sâmbăta, în intervalul orar 10:00-20:00.

„Vă așteptăm să veniți să ne împrietenim, să ne cunoaștem.

Și sper că toți aceia care doresc să își cunoască sufletul pereche să aibă curajul să vină la casting. Vrei să ai parte de experiența vieții tale? Fară curaj nimic nu este posibil! Dacă se gândesc să vină să ne cunoască la Iași, îi sfătuiesc să își urmeze acest prim gând, să facă acest pas. În <Casa iubirii>  chiar și cei mai sceptici ajung să creadă în dragoste adevărată", a declarat Andreea Mantea, amfitrioana reality show-ului difuzat la Kanal D.

După ce a trecut prin Timişoara si Craiova, caravana de casting ajunge în urmatoarele oraşe:

Iaşi: 28-29 octombrie (Hotel International Iaşi – 10:00-20:00)

Galaţi: 31 octombrie (Hotel Vega – 10:00- 20:00)

Cluj-Napoca: 4-5 noiembrie

Bistriţa: 7 noiembrie

Constanţa: 11-12 noiembrie

Braşov: 17-18 noiembrie

Sibiu: 19-20 noiembrie

  Mai multe informații despre caravana “Casa iubirii”, concurenţii reality-show-ului și Andreea Mantea, prezentatoarea acestui format de succes, pot fi aflate accesând:  kanald.ro  . Reality show-ul “Casa iubirii” poate fi urmărit de luni până vineri, de la 10:00 și 16:30, și sâmbăta și duminica de la 16:00 şi 19:00, la Kanal D.