Stiri mondene

Andreea Lobdă, primele declarații după ce a ieșit din Survivor România. Este incredibil ce a făcut prima dată când a ajuns la hotel

Andreea Lobdă, primele declarații după ce a ieșit din  Survivor România.
Andreea Lobdă a fost eliminată aseară de la Survivor România, iar astăzi a vorbit pentru prima dată despre experiența din junglă.

Pe Andreea Lobdă de la Survivor România o știți cu siguranță din serialul Moldovenii de la Kanal D. Actrița cunoscută are o pasiune pentru sport despre care foarte puțină lume știa: a făcut atletism și în timpul liber este arbitru de fotbal. Da, ați citit bine. Andreea Lobda a acceptat cu multă bucurie în suflet să participe la Survivor România, iar vestea plecării a întristat-o, plecând cu lacrimi în ochi de la consiliul de eliminare de duminică seara. 

Andreea Lobdă, primele declarații după ce a ieșit din  Survivor România.

Luni, 31 mai, Aurica a intrat în direct la Teo Show și a împărtășit primele reacții, la cald, despre cea mai importantă experiență din viața sa. Faimoasa de la Survivor România a spus că primul lucuru pe care l-a făcut când a ajuns la camera de hotel, pe lângă mâncat și duș, a fost să se aranjeze. 

Andreea Lobdă, primele declarații după ce a ieșit din  Survivor România.

„Sunt eliberată. Abia am așteptat să ajung la hotel, am mâncat, am făcut duș, apoi m-am îmbrăcat frumos, m-am machiat, apoi m-am demachiat și m-am băgat la somn. Am stat cinci săptămâni. Aș mai fi făcut față condițiilor, dar a fost extraordinar de greu. Ne-a plouat în baracă. Au fost conflicte. Mi-ar fi plăcut să mai intru pe traseu”, a spus Aurica din serialul Moldovenii. 

Andreea Lobdă, eliminată de la Survivor România 

„Se  pare că nu-și mai au rost cuvintele acum. Sentimentul e foarte puternic, emoția e foarte puternică. După cum  am spus, mi-a ș  fi   dorit ca această competiție să nu se termine aici, mi-aș fi dorit să continui. Sunt conștientă că am venit mult mai târziu în competiție față de colegii mei și nu am reușit să demonstrez la fel de mult ca ei. Totodată sunt împăcată că am luat parte la toată aventura. Am învățat extrem de multe lucruri, am conviețuit alături de oameni extraordinari.  Mă bucur că le-am auzit poveștile de viață, care m-au inspirat și mi-au oferit o lecție. Mă bucur că am reușit la Survivor să-mi depășesc limitele, am învățat să înot. Cosmin mi-a oferit sprijinul lui, mi-a sărit de multe or