Stiri mondene

Andreea Ibacka, confesiuni inedite despre perioada adolescenței: „Fructul oprit era tare ispititor”

Andreea Ibacka, confesiuni inedite despre perioada adolescenței
Andreea Ibacka, confesiuni inedite despre perioada adolescenței [Sursa foto: Instagram]
Andreea Ibacka a vorbit cu sinceritate despre perioada adolescenței sale. Uite ce dezvăluiri a făcut actrița!

Pe pagina sa de Instagram, acolo unde obişnuieşte să împărtăşească cu fanii săi diferite lucruri din viaţa sa, îndrăgita actriţă le-a povestit internauților câteva lucruri mai puţin ştiute despre copilăria sa. Conform spuselor sale, a existat o perioadă în viața ei de adolescentă când nu vedea viața fără machiaj, în ciuda faptului că părinții ei nu îi permiteau acest lucru. Soția lui Cabral Ibacka a reunoscut că era dependentă de machiaj, dar în timp și-a făcut curaj să se afișeze și fără make-up.

Andreea Ibacka, confesiuni inedite despre perioada adolescenței
Andreea Ibacka, confesiuni inedite despre perioada adolescenței[Sursa foto: Instagram]

„Când eram puștoaică nu concepeam să ies din casă fără un strop de machiaj. Fructul oprit era tare ispititor (părinții mei mă urmăresc în social media, dar mi-am făcut curaj să vă spun… uneori mă machiam pe furiș, așa tocilară crazy eram). Însă de vreo câțiva ani încoace mi-am făcut și mai mult curaj – zic eu cu mintea de apoi – și m-am prezentat fără „mască” dimineața în fața lui iubi, la muncă, la întâlniri importante, ba chiar și la discotecă ori la festival, fără să simt vreun disconfort.

Cu o agendă mega încărcată, am scurtat timpul petrecut în fața oglinzii încă din primul val. Și, totuși, îmi place ca din când în când să mă văd așa. Cât despre rujul roșu, mi-e clar că-mi zăpăcește gândurile și mă transformă în personaj”,  a scris soția lui Crabral Ibacka pe pagina ei de Instagram.

Andreea Ibacka, confesiuni inedite despre perioada adolescenței
Andreea Ibacka, confesiuni inedite despre perioada adolescenței[Sursa foto: Instagram]

Andreea Ibacka, primele declarații după ce a devenit mamă pentru a doua oară 

În urmă cu aproximativ trei luni, Andreea Ibacka a adus pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10. Pentru că nu a uitat de fanii săi, chiar de pe patul de spital, îndrăgita actriță a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au transmis gânduri bune.  

Citeste si: Familia Ibacka, fotografie de-a dreptul emoționantă cu fiul lor! Namiko a dat din casă: ”Nu ne mai înțelegem prin casă om cu copil”

Dragilor, nici nu știu cum să încep… Poate recunoscând că am fost efectiv copleșită de foarte multe mesaje, gânduri și emoții cât se poate de pure și de sincere. Pentru asta vă mulțumesc din suflet. Am născut, da. Cabral, eu nu mai sunt grasă, nu știu despre tine.  Lăsând gluma deoparte, marți s-a întâmplat minunea din viața noastră. Am intrat în travaliu așa cum mă așteptam, așa cum nu eram sigură că o să mi se întâmple, pentru că prima oară, în 41 de săptămâni, n-a fost să fie” a spus actrița.

Citește continuarea aici!