Stiri mondene

Andreea Bostănica a rămas fără cont de instagram: „Mi-au transmis condoleanțe și înmormântare ușoară”

Andreea Bostănica a rămas fără cont de instagram: „Mi-au transmis condoleanțe și înmormântare ușoară”
Andreea Bostănica a rămas fără contul personal de Instagram, pe care rețeaua i l-a transformat, fără explicații, într-unul memorial, ea fiind declarată moartă.

Andreea Bostănica este, la cei aproape 17 ani, unul dintre cei mai influenți vloggeri din Republica Moldova și România, fiind numită și regina TikTok-ului din România (cu un număr de 3,2 milioane de abonați).

Potrivit declarațiilor făcute  pe contul oficial de instagram  The One Records,   echipa de management care o reprezintă pe Andreea lucrează pentru recuperarea contului.

„Contul Andreei Bostanica a fost raportat vineri de un grup de hackeri către instagram cum că Andreea ar fi murit. Echipa,

împreună cu Andreea, lucrează pentru recuperarea contului și în cel mai scurt timp va fi online din nou. Din păcate instagram ia în considerare știri false create pe site-uri de prankuri”, se arată în mesajul transmis de The One Records.

„Este păcât că o platforma atât de mare și de cunoscută precum Instagram, are asemenea vulnerabilități în sistemul de securitate încât permite oricărei persoane rău intenționate, să declare pe cineva decedat doar pe baza unor poze falsificate și a unor fake news, create pe siteuri de prank-uri, fără a există niște măsuri oficiale prin care să se verifice dacă sursă este una veridică, dacă dovezile și informațiile prezentate sunt adevărate și dacă acestea vin din partea unor surse de încredere, familie sau persoane apropiate utilizatorului.

Pe lângă faptul că Andreea este profund afectată din punct de vedere psihologic și emoțional, urându-i-se Condoleanțe, atât rudele cât și prietenii s-au speriat la rândul lor când au aflat știrea falsă, crezând că această ar putea fi ceva real.

S-au făcut toate demersurile legale pentru a se întră în legătură cu echipa Instagram și a se corectă « greșeală » făcută. Sperăm să se rezolve cât mai repede această problema apărută și odată cu ea, să fie tras un semnal de alarmă către echipa Instagram pentru că pe viitor nimeni să nu mai treacă prin asemenea situații neplăcute”, declară, de asemenea echipa  The One Records.

Primele declarații ale Andreei Bostănica după ce i-a fost închis contul de Instagram

„Scrie că am murit”, a menționat tânăra, potrivit afirmațiilor postate de ea într-un video pe TikTok și Youtube. Drept urmare, Andreea a realizat un video pentru a-și anunța fanii că știrea este una falsă.

 „Sunt aici sănătoasă în persoană. Nu a murit nimeni. Nu mai pot să întru pe contul meu. M-am trezit și am văzut că am contul memorial și nu mai am acces la el. Am trimis cerere că să-mi recuperez contul și am primit mesaj de la ei: Ne pare foarte rău pentru pierderea dvs. Mi-au dorit o înmormântare ușoară și condoleanțe , a transmis vloggerița.

Andreea a încercat de mai multe ori să își creeze un cont nou dar de fiecare dată, conturile nou create au fost șterse de către instagram.

Cine este Andreea Bostănica?!

Andreea Bostanica și-a început carieră de vlogger în 2017, canalul ei însumând până în prezent un număr de peste 80M views, aflându-se în prezent în topul celor mai populare și relevante vloggerite/ influencerite din România și Moldova, cu un fanbase foarte activ atât pe Youtube (563k Subscribers), Instagram (667k followers) și pe TikTok( 3,2M Followers). Videoclipurile ei au fost foarte bine primite de către public: Da Play (aprox 4,8 M views), BFF (peste 3,5 M views), Swipe Up (peste 3,1M views), Uit de Noi (1,2 M views) și De ce Noi (aprox 1M views). 

Cel mai recent videoclip „Diamantul” a reușit să adune într-un timp foarte scurt un milion de vizualizări.