Stiri mondene

Andreea Bălan, profund emoționată! Artista a stat aproape de Kate Middleton la un meci de tenis

Andreea Bălan, la doar câțiva metri de Kate Middleton
Andreea Bălan, la doar câțiva metri de Kate Middleton [Sursa foto: Hepta, colaj Radio Impuls]
Beneficiile iubitei de jucător de tenis sunt pe măsură pentru Andreea Bălan. La meciul lui Victor Cornea, cântăreța a stat la doar câțiva metri de Kate Middleton.

Andree Bălan a nu-și mai încape în piele de fericire de când se iubește cu Victor Cornea, un tenismen mai tânăr decât ea cu 10 ani. Cei doi îndrăgostiţi sunt de nedespărțit. De când și-a oficializat relația cu jucătorul de tenis, artista este alături de acesta în fiecare punct al carierei. În aceste zile, frumoasa artistă este în Londra, unde Cornea, locul 82 în clasamentul mondial de dublu, a concurat la Wimbledon.

Cântăreața ocupă locuri importante la meciurile sale. De această dată, Andreea Bălan a stat aproape de Kate Middleton și înconjurată de oameni importanți. Pentru că nu a vrut să rateze această ocazie inedită, jurata de la "iUmor" a filmat întreg momentul, entuziasmul fiind pe măsură 

Andreea Bălan, la doar câțiva metri de Kate Middleton
Kate Middleton[Sursa foto: Hepta]

Citește și: "Iubirea este foarte importantă în viață". Andreea Bălan radiază de fericire alături de Victor Cornea. Artista, primele declarații despre noua ei relație

Victor Cornea s-a retras fără voia lui de la Wimbledon 2023

Din păcate pentru iubitul Andreei Bălan, situația medicală a partenerului său de dublu nu e una strălucită. Conform unui comunicat oficial emis de organizatorii de la Wimbledon, Dusan Lajovic a fost nevoit să spună ”pas” participării la turneu din cauza oboselii. Cei doi au fost înlocuiți imediat cu o altă echipă, Gregoire Barrere/ Quentin Halys.

Dacă ar fi continuat să joace la dublu, sârbul își putea pune în pericol următoarea perioadă competițională, astfel că, în situația dată, sârbul a luat cea mai înțeleaptă decizie. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victor Cornea (@victorcornea)

Andreea Bălan a vorbit despre diferența de vârstă dintre ea și tenismenul Victor Cornea

Într-un interviu recent, celebra artistă a mărturisit că nu este afectată de diferența de vârstă între ei. Ba mai mult de atât, a povestit cum a fost cucerită de partenerul ei. Andreea Bălan a explicat că este fascinată de Victor Cornea, ținând cont că este un bărbat extrem de disciplinat și ambițios. 

Andree Bălan și  Victor Cornea
Andree Bălan și Victor Cornea

Citește și: Andreea Balan rupe tăcerea despre părinții noului ei iubit, Victor Cornea: "A apărut un articol unde scria că părinții lui nu m-ar accepta."

„M-a atras la el disciplina, performanța, ambiția. Eu am crezut că sunt disciplinată, dar nu. Disciplina este foarte mare și foarte importantă. Sunt foarte mândră de toate realizările lui și de tot ce a făcut. Sunt multe planuri, pentru că sunt cea mai mare susținătoare a lui și merg acolo unde are meciuri. Îmi place foarte mult să-l însoțesc”,  a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.