Stiri mondene

Andreea Antonescu, noi detalii de culise de la Survivor România: „Mi-am dat seama că eu trag echipa în jos”

Andreea Antonescu, noi detalii de culise de la Survivor România:
Andreea Antonescu, noi detalii de culise de la Survivor România: [Sursa foto: Captură YouTube]
Andreea Antonescu a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show și a vorbit despre experiența Survivor România și despre colegii ei.

Andreea Antonescu, artista care a făcut parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România, a venit din Republica Dominicană de curând, iar astăzi a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show. Fosta Faimoasă a stat de vorbă cu Teo și Bursucu' și a dezvăluit care au fost cele mai frumoase momente din junglă, dar și cele mai grele. 

„Frumos a fost momentul în care a venit Culiță la mine, avea niște arici de mare și a zis: `Te riști?!` Eu fiind leșinată de foame, aș fi mâncat orice.

Nevoia te învață. Nu am fost niciodată un om cu fițe și figuri.

Îmi pare bine că am ieșit din competiție pentru Sienna. Mi-am dat seama că eu trag echipa în jos. Dacă nu aș fi avut probele astea sportive, aș fi ajuns până în finală”, a declarat Andreea Antonescu la Teo Show. 

Cu ce Faimoși ar mai ieși la cafea Andreea Antonescu?!

Andreea Antonescu a mai fost întrebată cu cine ar vrea să mai păstreze legătura dintre colegii ei din echipa Faimoșilor. Cântăreața i-a împărțit pe Faimoși în trei categorii.  

Andreea Antonescu, noi detalii de culise de la Survivor România:
Andreea Antonescu, noi detalii de culise de la Survivor România:[Sursa foto: Captură YouTube]

„Eu având așteptări și fiind persoana care acordă credite tuturor, am descoperit categorii de oameni: oameni cu care mi-ar face o deosebită plăcere să mă văd, oameni cu care sun ok și oameni cu care nu-mi face plăcere să mă văd. 

Oameni cu care am relaționat ok, dar nu a fost chimia aia: Culiță, Ana îmi era dragă...

Zanni a simțit nevoia să vină să vb cu mine. Regreta și i-am dat un sfat prietenesc. I-am zis: încearcă să devii cea mai bună versiune a ta.  Din categoria celor care s-au născut talente și au sfârșit speranțe, din categoria celor la care publicul avea așteptări: Sebastian Chițoșcă”, a mai declarat Andreea Antonescu la Teo Show.