Stiri mondene

Andra, ținta fanilor din mediul online! Detaliul care i-a înfuriat pe fanii artistei: ”Păcat că vă apreciam ca artist şi mamă”

Andra, ținta fanilor din mediul online! Detaliul care i-a înfuriat pe fanii artistei
Andra, ținta fanilor din mediul online! Detaliul care i-a înfuriat pe fanii artistei [Sursa foto: Instagram]
Andra a stârnit un val de critici în mediul online. Motivul pentru care artista a fost taxată de fani!

Andra este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România! Pe lângă concertele susținute, cântăreața are și colaborări cu diverse branduri și promovează produsele lor pe rețelele sociale. Deși se bucură de un succes formidabil, soția lui Cătălin Măruță este adesea ținta comentariilor răutăcioase din mediul online. Recent, Andra a postat pe pagina sa de Instagram o serie de imagini în care apare alături de Cătălin Măruță și cei doi copii.

În imagini putem observa că cei patru pregătesc un ”desert la plic”.

”Momentele în care ne privim în ochi, râdem și gătim împreună. Să ni le aducem aminte mereu și să nu uităm că asta e cel mai frumos mod de a ne bucura de familie! (…) Hai, lăsați gadgeturile deoparte și să facem niște tarte!”, a scris  Andra în dreptul imaginilor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Andra, val de reacții din partea urmăritorilor săi

Postarea artistei nu a trecut neobservată, motiv pentru care Andra a fost aspru criticată de fanii din mediul online. La vederea imaginilor, majoritatea internauților au susuținut că sunt dezamăgiți de artistă pentru că a ajuns să facă reclamă la un preparat plin de E-uri. 

Andra, ținta fanilor din mediul online! Detaliul care i-a înfuriat pe fanii artistei
Andra, ținta fanilor din mediul online! Detaliul care i-a înfuriat pe fanii artistei[Sursa foto: Instagram]

”Eu nu cred că dați așa ceva copiilor! Un orez/ Griș cu lapte direct din fermă nu se compara cu acest preparat plin de E-uri/ Chimicale… Nu vă mai pretaţi la asemenea reclame nocive, în SPECIAL pentru copii! Păcat că vă apreciam ca artist şi mamă!!!”/ Pentru reclamă faceți tot scenariul acesta? Mănâncă copiii voștri așa ceva???!! Cred că e suficient sa va ocupați de job urile voastre, că o faceți bine/ Chimicale, e-uri, refuz să cred că faceți reclamă la așa ceva. La valoarea ta… chiar nu mă așteptam!”, sunt câteva dintre reacțiile negative ale internauților.