Stiri

Andia, părere sinceră despre Maxx și Gino de la Dj Project: „Fiecare este...”

Andia, părere sinceră despre Maxx și Gino
Andia, părere sinceră despre Maxx și Gino [Sursa foto: Captură YouTube]
Andia a fost invitata lui Mihai Hînda la „Do or Drink” și a fost supusă unor provocări interesante. Ce dezvăluiri a făcut artista despre Maxx și Gino, me?!

Andia este una dintre cele mai apreciate voci din industria românească, fiind cunoscută mai ales pentru colaborările cu băieții de la Dj Project. Artista a ajuns în atenția publicului din România după ce a interpretat refrenul melodiei „Salcâmii”, realizat de Spike, apoi au urmat și colaborările cu DJ Project, dar și melodiile sale solo. Cea mai recentă piesă a sa este „ Mi-e dor” pe care a cântat-o live, în premieră, în studio-ul nostru

Andia a acceptat provocarea „Do Or Drink”. Cum s-a descurcat artista?

Andia, pe numele real Diana, a fost invitata lui Mihai Hînda la „Do or Drink”. Artista a primit din partea moderatorului o serie de întrebări și provocări inedite, printre care să spună care este cea mai enervantă voce de radio din România, să continue un vers din celebra piesă a lui Theo Rose, „Lacrimi și suspine”, dar și să spună care este cel mai arogant prezentator de radio.

Cireașa de pe tort a fost atunci când  Andia a fost nevoită să spună cine este mai talentat dintre Maxx și Gino, cei doi componenți ai trupei Dj Project. Inițial, artista a glumit și a spus că ea este cea mai talentată. 

Andia, părere sinceră despre Maxx și Gino
Andia, părere sinceră despre Maxx și Gino[Sursa foto: Captură YouTube]

„Eu! Eu cânt. Fiecare este pe poarta lui, își fac bine treaba. Maxx este la butoane acolo și pune toate piesele în ordine, el e pe ce ține pe partea de tehnic, iar Gino este pe parte de entertainment.

Hai că beau, dar sunt ambii talentați Amândoi sunt buni în ceea ce fac”, a spus Andia.

Nici Mihai Hînda nu a fost scutit de întrebări și provocări, așa că nu doar Andia a fost pusă în încurcătură. Și el a fost nevoit să răspundă unor provocări, iar la unele dintre ele a preferat să bea unul dintre shot-urile alese de Andia. Cum s-au descurcat cei doi, puteți vedea în videoclipul de mai jos.