Stiri mondene

Anda Adam ipostaze sexy la „Bravo, ai Stil! Celebrities”. A lăsat totul la vedere în timpul filmărilor

Anda Adam ipostaze sexy la „Bravo, ai Stil! Celebrities”. A lăsat totul la vedere în timpul filmărilor
Anda Adam ipostaze sexy la „Bravo, ai Stil! Celebrities”. A lăsat totul la vedere în timpul filmărilor [Sursa foto: Captură KANAL D]
Anda Adam a fost suprinsă în ipostaze incendiare la filmările pentru sezonul șapte al emisiunii „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Echipa a rămas mască.

Anda Adam a reușit să ne surprindă încă de la prima ediție a emisiunii „Bravo, ai Stil! Celebrities”. La filmările pentru promo-ul emisiunii, Anda Adam și-a făcut apariția într-un body minuscul care i-a lăsat totul la vedere, fapt care a stârnit imaginația tuturor. Mai mult, Raluca Bădulescu a fost extrem de uimită de apariția sa și chiar s-a dus mai aproape pentru a-i admira formele de vis. În plus, jurata emisiunii nu s-a putut abține și a spus că se simte ceva mai „bătrână” pe lângă Anda Adam, motiv pentru care a vrut să fugă din cadru.

„Bai, nu mă mai încadrați pe mine că mă simt ultima babă...”, a spus Raluca Bădulescu.

Cum a apărut Anda Adam în fața juraților la prima ediție a emisiunii „Bravo, ai Stil! Celebrities”

Dacă la filmările promo-ului a optat pentru o ținută ceva mai sexy, în prima ediție a emisiunii Anda Adam a reușit să-i suprindă pe jurați și publicul de acasă și a ales o altfel de ținută.

Anda Adam a abordat pentru prima ediție o ținută „all black” cu toate că spune că merge să bea o cafea alături de o prietenă la mare.  

Frumoasa blondină a recunoscut că fiind prima ediție a emisiunii și fiind ceva cu care nu este familiarizată, are ceva emoții.

Ilinca Vandici: Ai eomţii? Că pare că ai emoții?

Anda Adam: Puţin am emoţii.

După ce beau cafeaua promit că îmi revin.

Rux: E bine pentru cafea la mare. Pare că vrei să te ascunzi, să nu te vadă fanii, paparazzi, pare că nu vrei să te vadă nimeni. Pare bine, în afară că e negru și s-ar putea să mori de cald. S-ar putea să te topești pe acolo

Anda Adam: Relevă personalitatea unoeri. Și sinceră să fiu, iubesc negru. E ceva care mă definește.

Cum au comentat jurații ținuta artistei și ce note a primit, afli de aici