Stiri mondene

Anamaria Prodan, următoarea invitată la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 29 decembrie, de la ora 22:30, la Kanal D!

Anamaria Prodan Reghecampf
„Eu am fost acel bărbat al familiei care, zâmbind, a călcat pe cadavre”

Anamaria Prodan vine marți, 29 decembrie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:30, la Kanal D! Personalitate marcantă a showbiz-ului autohton, cu o carieră impresionantă ca impresar de fotbal, realizatoare TV și fotomodel, Anamaria Prodan Reghecampf este una dintre cele mai apreciate vedete din România.

 S-a impus ca un impresar valoros în domeniul fotbalului, uimind într-o lume dominată de bărbați.  Printre jucătorii impresariați de vedetă se numără zeci de fotbaliști, printre care: Adrian Mutu, Ovidiu Herea, Adrian George Iordache, Mircea Bornescu, Nicușor Stanciu. Transferul celui din urmă, de 10 milioane de Euro, este considerat cel mai valoros din istoria României și a Belgiei.

Anamaria Prodan Reghecampf  va intra sub tirul întrebărilor lui Denise Rifai, telespectatorii având astfel ocazia să descopere lucruri mai puțin cunoscute despre această vedetă care a facut deliciul presei de-a lungul timpului.

„Eu am fost acel bărbat al familiei care, zâmbind, a călcat pe cadavre , se autocaracterizează, la un moment dat, Anamaria Prodan, în cadrul interviului. 

Anamaria Prodan Reghecampf

„Ați  fost dependentă de jocurile de noroc?”, „Când ați simțit cel mai tare lipsa tatălui dumneavoastră?”, „L-ați despărțit pe Laurențiu Reghecampf de fosta soție?”, „Cât costă bijuteriile pe care le purtați în această seară?”, Mai purtați pistol?”   sunt câteva dintre cele 40 de întrebări adresate la care trebuie să răspundă Anamaria Prodan Rechecampf  în ediția de marți, 29 decembrie, a emisiunii “40 de întrebări cu  Denise Rifai ”.