DJ-ii Impuls

Ana Tătar

Ana Tătar ne aduce cele mai importante știri ale zilei, începând din 4 ianuarie 2015. Prezentatoarea de știri consideră că Radio Impuls înseamnă dinamism, emoție, curiozitate, noutate, energie, poftă de viață, pe scurt, „Este un mix reușit!”.

Ana își amintește cu emoție primele cuvinte spuse în direct, la radio: „Bună dimineața, bine v-am găsit la știri!”. Traia pe atunci „o mare emoție” și avea „un zâmbet laaaaarg pe față. Zâmbet curios de copil fericit”, a mai adăugat Ana Tătar.

Ana Tătar
Ana Tătar

Prezentatoarea știrilor Radio Impuls consideră că de când face parte din echipa Radio Impuls s-a  ”îmbogățit” cu tot ceea ce înseamnă experiența sa în radio. Nu întâmplător, a ales să lucreze la radio, Ana Tătar fiind de părere că este o mare provocare să vorbești în fața unui public care, poate, nu îți știe chipul.

„Consider că mesajul pe care îl poți transmite ascultătorului, fără ca acesta să observe mimica sau gestica, este ceva complex și în același timp o mare provocare”, a spus Ana Tătar.

Și pentru că lucurile bune se întâmplă atunci când te aștepți mai puțin, Ana Tătar a primit propunerea de a lucra la Radio Impuls după ce s-a dus la studio pentru o cu totul altă treabă.

„A fost o situație tare comică. Am mers la studio pentru că trebuia să povestesc cuiva despre o eventuală ieșire de Revelion. Atunci, dintr-o poveste într-alta, am aflat că e nevoie de om pe știri și mi-au sclipit ochii. Gândul că aș putea să revin în domeniu, mă încânta, dar în același timp mi se părea imposibil. L-am cunoscut pe Călin la acea întâlnire și am povestit și despre radio, printre altele. A ramas că mă gândesc. M-am gândit mult. Vreo 10 minute, pana am intrat în mașină :))”, a povestit Ana când am întrebat-o cum a primit oportunitatea de a lucra la Radio Impuls.

Transmisiunile în direct nu sunt lipsite și de momente amuzante sau de gafe. Ana Tătar a acceptat bucuroasă să ne povestească una dintre ele.

„Eram în întarziere și scriam o stire. Mai aveam patru minute și intram. Am scris cumva în orb și în momentul în care am început să citesc, mi-am dat seama că am scris o informație nu foarte interesantă, pe care am și scos-o din context printr-un bla bla bla blablabla, pe post!😂

Colegul Gabi a imortalizat această bâlbă și o avem și acum la `sertar`”.

Mesajul Anei Tătar pentru ascultătorii Radio Impuls

Suntem noi și suntem aici pentru voi! Noi toți suntem Radio Impuls!