Stiri mondene

Ana Porgras, prima reacție după ce Zanni a spus că nu-și mai vorbesc: „Când înțelegi lucrurile un pic diferit ajungi să fii dezamăgit”

Ana Porgras, prima reacție după ce Zanni a spus că nu-și mai vorbesc
Ana Porgras, prima reacție după ce Zanni a spus că nu-și mai vorbesc [Sursa foto: Captură YouTube]
Ana Porgras a făcut un live pe Instagram în care a comentat pe marginea declarațiilor făcute de Zanni la Teo Show.

După ce Zanni a povestit ieri la Teo Show că el nu a mai vorbit cu Ana Porgras din Republica Dominicană, Ana Porgras a intrat live pe Instagram să lămurească situația. Fosta concurentă de la Survivor a spus că nu a avut niciodată o relație cu Zanni, însă a dat de înțeles că ambii și-au creat anumite așteptări și apoi au fost dezamăgiți. 

„Am primit mesaje de la oameni, eu nu am apucat să mă uit.

Am înteles că Zanni a spus ce s-a întâmplat. Am intrat să va spun exact ce s-a întâmplat, am primit și câteva mesaje de hate că „mă bucur că Zanni a văzut exact ce fel de om ești”. Ideea e că în momentul în care înțelegi lucrurile un pic diferit ajungi să fii dezamăgit. Eu nu am fost în nicio emisiune să spun că eu cu Zanni avem o relație, nu am declarat niciodată că suntem într-un cuplu. 

Ana Porgras, prima reacție după ce Zanni a spus că nu-și mai vorbesc
Ana Porgras, prima reacție după ce Zanni a spus că nu-și mai vorbesc[Sursa foto: Instagram]

Nu am fost niciodată împreună, dar l-am susținut din tot sufletul și că mi-am dorit să câștige, asta e partea  două. Eu mă bucur și în momentul de față că el a casigat și că o să reușească să-și îndeplinească un vis, dar nu a fost niciodată vorba despre o iubire între noi, de dragoste. Noi ne-am cunoscut înainte de Survivor, la probele sportive. Mie mi se pare că tot ce am vorbit eu până acum am vorbit degeaba. Eu am spus și la Teo că noi nu am avut o relație, nu am avut niciodată, am avut o conexiune, dar nu o relație. Dacă el a avut așteptări, e vină mea că el și-a creat ceva în cap?! Nu l-am dezamăgit eu pe Zanni, în egală măsură m-a dezamăgit și el pe mine”, a declarat Ana Porgras în live-ul de pe Instagram. 

Care este mesajul primit de Ana Porgras care l-a deranjat pe Zanni 

În momentul în care Zanni a menționat că a văzut un mesaj în telefonul Anei Porgras, toți fanii au început să se între care este mesajul ce l-a deranjat pe Zanni atât de tare. Astfel, Ana Porgras a declarat că nu poate dezvălui mesajul, însă nu înțelege supărarea lui Zanni. 

„Vă zic eu ce mesaj a văzut, un mesaj de la o anumită persoană care nah… Eu nu trebuie să dau explicațîi despre viață mea, pur și simplu nu am mai vorbit, dar noi nu ne-am certat. El a fost dezamăgit, eu am fost dezamăgită că a intrat în intimitatea mea. El a spus că eu am ezitat să ii dau telefonul, dar nu am ezitat nicio secundă, pur și simplu i-am dat telefonul. Sunt sinceră și așa am fost întotdeauna, cu toate că nici nu avea sens să dau explicații.

Ana Porgras, prima reacție după ce Zanni a spus că nu-și mai vorbesc
Ana Porgras, prima reacție după ce Zanni a spus că nu-și mai vorbesc[Sursa foto: Instagram]

Nu ne-am certat. Când eu i-am dat lui telefonul l-am deblocat, iar el m-a întrebat care este parolă și nu am crezut de cuviință să i-o dau pentru că eu nu aș fi cerut niciodată parolă de la telefonul lui. Chiar dacă nu mai vorbim, eu o să îl susțîn în continuare. În momentul în care am ieșit am fost foarte bulversată și nu puteam să revin la viață mea normală și cred că și cu Zanni se întâmplă același lucru, pentru că el abia a ieșit din competiție. Și noi știm cu e, când am ieșit din competiție eu eram super bulversată”, a mărturisit Ana Porgras.