Stiri mondene

Ana Porgras intră în competiția Survivor România joi seara!

Ana Porgras
Gimnasta Ana Porgras pășește în seara zilei de joi, 4 februarie, în competiția Survivor România. Ce așteptări are Faimoasa de la concurs.

În seara aceasta concurenții de la Survivor România vor primi noi colegi care să aducă un suflu nou echipei, iar una dintre concurentele care va intra în competița dură din Republica Dominicană este Ana Porgras. 

Ana Porgras

Gimnasta în vârstă de 27 de ani are un palmares bogat de medalii și este considearată una dintre fetele de aur ale gimnasticii românești. După 14 ani de performanță, gimnasta a fost nevoită să se retragă la vârsta de 18 ani din cauza unei accidentari grave din 2012 cu puțin timp înainte de Jocurile Olimpice de la Londra.  

Ana Porgras, pregătită pentru competiția Survivor România 2021: „Va fi un lucru nou în viața mea”

Gimnasta Ana Porgras este pregătită din toate punctele de vedere să facă față condițiilor aprige din Republica Dominicană și să lupte cu toate forțele pentru trofeul de supraviețuitor. 

„Am zis că va fi un lucru nou în viața mea și o chestie care mă va ajuta să mă redescopăr. Am emoții pentru momentul plecării, dar mă gândesc că nu o să fie atât de greu, făcând o comparație cu campionatele de gimnastică. Fizic cred să sunt pregătită, psihic cred că m-a pregătit viața cumva, făcând gimnastică 14 ani”, a declarat Ana Porgras pentru Știrile Kanal D.

Ana Porgras

Ana Porgras, concurenta care va intra în această seară în echipa Faimoșilor ar fi trebuit să intre în competiția Survivor România încă de la începutul competiției, dar pentru că a avut câteva probleme de sănătate intrarea ei în competiție a fost întârziată. Gimnasta a fost înlocuită de dansatoarea Elena Marin.

Ana Porgras

„Cred că voi face faţă acestei provocări. Am foarte multă răbdare cu oamenii în viaţa de zi cu zi, am capacitatea de a-i asculta, de a-i înţelege. Sunt sensibilă, dar compensez prin forţă fizică, sunt tolerantă şi văd partea bună a lucrurilor. Cel mai mult îmi vor lipsi apelurile telefonice cu mama mea, pentru că noi vorbim zilnic. Îmi este frică să nu mă accidentez pe trasee, încerc să analizez care este cea mai bună abordare a lor”, a declarat noua concurentă Survivor România, potrivit Kanal D.