Lansări muzicale

Amna și George Hora au lansat „Încrederea”

Amna și George Hora au lansat „Încrederea”
„Încrederea” este o piesă compusă și produsă de George Hora care vorbește despre relațiile în care încrederea se pierde extrem de ușor.

Încrederea este o piesă emoționantă despre parcursul majoritatea relațiilor amoroase. Așa cum bine știm cu toții, încrederea este cel mai important element al unei relații și odată pierdută, foarte greu se mai reface.

„Când încrederea e distrusă, degeaba îți mai ceri iertare. O mare parte din sufletul meu este în această piesă, pe care mi-a fost foarte greu s-o interpretez! Mulțumesc, George Hora!", a transmis Amna, potrivit Info Music.

George Hora nu a vrut să dea foarte multe detalii despre modul în care și-a găsit inspirația pentru versurile melodiei. S-a rezumat în a spune doar câteva cuvinte simple: „Asta e pentru și despre noi... toți".

Cine sunt Amna și George Hora

Amna   este o prezență aparte în industria muzicală.  A ajuns cunoscută odată cu lansarea piesei "Tell me why", apreciată în special în Polonia și Spania. Artista are și un album lansat în Japonia, care a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor. Au urmat colaborări de succes cu Adda ("Fără aer"), Whats Up ("Arme"), Robert Toma ("În oglindă", "La capătul Lumii"),  Dima (" Cires de mai") și Dorian Popa(" Nu poți să mă uiți").

Anterior colaborării sale cu George Hora, Amna a lansat un featuring cu Robert Toma, pentru piesa "Cine pe cine", și single-ul" Bine cu mine".

George Hora   este un producător și cântăreț român, născut la Beiuș.  Prima sa trupă s-a numit Digital și a fost formată la vârsta de 15 ani, împreună cu sora sa, Kamelia. A compus multe piese pentru artiști români printre care Voltaj, Sistem, Crush & Alexandra Ungureanu, Xonia, DJ Andi, dar și proprii: "Tu", "Privesc înainte", "Nu te uita", "Parcă era ieri", "Vina ei" și multe altele.