Stiri

Amna, eliminată de la Survivor România 2021: „Așa a vrut Dumnezeu”

Amna a fost eliminată de la Survivor România 2021
Amna a fost eliminată de la Survivor România 2021 [Sursa foto: Captură YouTube]
Amna din echipa Faimoșilor este prima concurentă care a părăsit show-ul Survivor România 2021 difuzat de Kanal D.

Amna pleacă acasă mai puternică și cu mai multe povețe, așa cum chiar ea a declarat după ce a aflat că este prima concurentă eliminată de la Survivor România.

Pentru artistă, nominalizarea ei nu a fost o supriză pentru că își dorea enorm să se întoarcă la băiețelul ei, David, așa că publicul a respectat dorința cântăreței.

„Sunt mult mai puternică, eu mi-am depășit niște limite.

Am învățat să stau cu mine, nu apucam niciodată să stau cu mine.  Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Colegii mei nu mai sunt colegi, sunt prieteni, familie. Vreau să-i aplaud din tot sufletul”,  a spus Amna.

Conform regulilor  consiliului de eliminare,  în urma clasamentului publicului, concurentul favorit din fiecare echipă are dreptul să nominalizeze un concurent din echipa sa.

În cazul în care concurentul nominalizat este și pe primul loc, acesta este salvat, însă pierde dreptul să nominalizeze. Acest drept îi revine concurentului de pe locul doi.

Cine sunt favoriții publicului la Survivor România 

În urma consiliilor de nominalizare s-au deschis și liniile de vot, astfel că, cele două echipe, dar și publicul de acasă au aflat cine sunt concurenții favoriți.

În urma voturilor primite, Roxana din echipa Războinicilor este favorita cu cele mai multe voturi, astfel că a fost nevoită să propună un Războinic spre eliminare.

„Le mulțumesc foarte mult oamenilor care m-am votat, însă acum mă simt foarte stresată că trebuie să nominalizez pe cineva. Cred că persoană respectivă este o persoană împlinită și că este foarte fericit acasă. Îl nominalizez pe Alin, cu toată părerea de rău, îmi este foarte drag. Este o persoană matură și îi va fi bine oriunde este”, a spus Roxana.

În ceea ce privește echipa Faimoșilor, concurentul favorit este Jador, care la rândul său, a fost nevoit să nominalizeze un concurent spre eliminare.

„Tremur. Nu știu cum să mă simt, sunt fericit, foarte fericit, nu știu dacă sunt mai fericit sau supărat. Nu știu ce să fac, mi-e frică de responsabilitatea pe care o am. Vreau să le mulțumesc Jadorașilor mei. Mi-e frică de faptul că decizia mea nu o să fie una bună pentru echipa, că o să fiu urat, blamat. E urât să fac chestia asta, e nașpa, mă gândesc la ce ar face echipa. Ținând cont că Georgiana este prima, cea mai nouă, ar trebui să o nomminalizez pe ea. O să zic Alexandra Stan. Chiar îmi pare rău”, a spus Jador.

„Nu te urăsc, chiar te iubesc. Ai gândit pentru echipă. E ok”, i-a răspuns Alexandra Stan