Lansări muzicale

AMI a lansat „Dulce Simfonie”

AMI a lansat „Dulce Simfonie”
Ami a lansat piesa „Dulce Simfonie”, o nouă piesă de pe albumul Enigma, de pe care mai fac parte piesele „Enigma” și „Fluturi”.

Ami a mai lansat o piesă de la albumul „Enigma”. „Dulce Simfonie” ale cărei versuri sunt scrise de Ami, este o melodie despre o poveste de dragoste, despre care Ami spune că este un „imn al sufletului”

Ami a lansat „Dulce Simfonie”. Ce spune ea despre noua sa piesă?!

„`Dulce Simfonie` e declarația mea de dragoste pentru muzică. E imnul sufletului meu, imnul pe care i l-am dedicat muzicii,  pentru prima și cea mai lungă relație de iubire în care mă aflu.

Când eram mică, îmi imaginam că muzica e un fel de divinitate și așa a și rămas. Pentru că a fost întotdeauna ghidul și colțul meu de liniște în care m-am putut retrage atunci când mi-a fost și bine, dar și rău. Lumea mea reală și imaginară unde nu există limite, în care mă simt cea mai liberă și safe. A mea <<Dulce Simfonie>> o să fie și imnul multor suflete care simt la fel ca mine, care respiră prin muzică, trăiesc și se lasă purtați de vibrațiile ei”, a spus Ami despre cea mai nouă piesă a sa.

„Povestea albumului •Enigma• continua cu declaratia mea de dragoste pentru prima mea poveste de iubire DulceSimfonie”, a scris Ami pe Instagram. 

Muzica a fost compusă de AMI și Adi Colceru. Producția piesei a fost realizată de Adi Colceru, în timp ce videoclipul a fost creat de Bogdan Daragiu.