Stiri mondene

„All I Want for Christmas Is You” a revenit în topul Billboard Hot 100

„All I Want for Christmas Is You” a revenit în topul Billboard Hot 100
„All I Want for Christmas Is You” a revenit în topul Billboard Hot 100 [Sursa foto: Captură YouTube]
Imnul sărbătorilor de iarnă, piesa cântată de Mariah Carey, a revenit deja în topul Billboard Hot 100.

Ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă și unii oameni au început deja să asculte melodii spefice sezonului sărbătorilor de iarnă.

Citeste si: Cum arată Mariah Carey după ce s-a îngrășat 30 de kilograme, iar apoi a slăbit spectaculos. Ce dietă a ținut artista

Piesa care a fost lansată pentru prima dată în 1994 a ajuns din nou în topul Billboard Hot 100, clasându-se pe locul 36.

În ultima săptămână, a fost accesată online de 11,2 milioane de ori în Statele Unite, a înregistrat 8,2 milioane de difuzări radio şi 2.700 de unităţi vândute, potrivit MRC Data. 

„All I Want for Christmas Is You” a revenit în topul Billboard Hot 100
„All I Want for Christmas Is You” a revenit în topul Billboard Hot 100[Sursa foto: Captură YouTube]

„All I Want for Christmas Is You” a devenit al doilea cel mai ascultat cântec de Crăciun după „The Chipmunk Song” de The Chipmunks with David Seville, care a petrecut patru săptămâni pe locul întâi începând cu decembrie 1958. 

Pe lângă „All I Want for Christmas Is You”, alte piese de Crăciun încep să urce acum în clasamentul american, între ele „Rockin’ Around the Christmas Tree” - Brenda Lee, „Jingle Bell Rock” - Bobby Helms şi „A Holly Jolly Christmas”- Burl Ives.