Lansări muzicale

Alina Eremia și Connect-R au colaborat pentru prima oară și au lansat „Supertare”

Alina Eremia și Connect-R au colaborat pentru prima oară și au lansat „Supertare”
Alina Eremia și Connect-R au colaborat pentru prima oară și au lansat „Supertare” [Sursa foto: Captură YouTube]
Alina Eremia și Connect-R au lansat videoclipul oficial al piesei „Supertare”. Ascultă piesa aici.

Alina Eremia și Connect-R au colaborat pentru prima oară și au lansat o super piesă ce va ajunge cu siguranță la inima ascultătorilor.

Citeste si: Alina Eremia a lansat o versiune live a piesei „20:29”

Alina Eremia și Connect-R, despre „Supertare” 

Piesa a fost scrisă de Connect-R și produsă de Alex Turcu. Alina Eremia a lucrat cu Alex Turcu cu piese precum „Noi", „20:29" și „Gândurile mele” 

„`Supertare` nu e o piesă, e o stare la propriu. M-a cuprins emoția ei din prima. E ca și când ar fi avut viața și mi-a vorbit. Mă bucur că a ajuns la mine și că oamenii o să o primească așa, sub forma unei colaborări frumoase. Sper să vă dea o superstare!", a declarat Alina Eremia. 

Citeste si: Connect-R, Irina Rimes și Damian Drăghici au lansat piesa „Catrina”

„Am scris piesa "SuperTare" în momentul în care am realizat că de fapt nu îl poți iubi pe celălalt, dacă nu te poți iubi pe tine. Dacă tu nu mai ești al tău, nu ai cum să te oferi celuilalt. În piesă cântăm și despre momentul în care tu te schimbi pentru celălalt și la un moment dat ți se reproșează că nu te mai recunoaște. Normal că nu te mai recunoaște pentru că nu mai ești tu. Momentul în care devenim una din posesiile celuilalt nu mai poate exista dragoste. Dragostea nu este despre a cere celuilalt, ci doar despre a oferi celuilalt. Când începi să crezi că ți se cuvine să primești, deja nu mai este vorba despre dragoste, pentru că dragostea doar oferă!”, a declarat și Connect-R.