DJ-ii Impuls

Alin Scrob

Pentru Alin Scrob, Radio Impuls înseamnă „locul în care care în fiecare zi îti faci prieteni noi, locul în care uiți de griji și de probleme, dar și locul în care muzica de calitate și buna dispoziție fac o echipă de nota 10”. 

Alin Scrob face parte din echipa Radio Impuls de 13 ani, după mai multe experiențe la Radio Contact Turda, Mix FM Cluj, Radio Contact Cluj și Kiss Fm Cluj.

„Am început să fiu fascinat de radio încă de prin 1997. Era o perioadă în care ascultam radio-ul aproape non-stop (făceam pauza doar cand eram la cursuri). Prin 2001 am avut curajul să bat la ușile unui post de radio și spre surprinderea mea cei de acolo m-au primit cu brațele deschise și mi-au arătat ce înseamnă cu adevarat `această lume`”, a spus Alin.

În ceea ce privește primele cuvinte rostite la radio, Alin nu-și mai amintește foarte bine, însă crede că primele cuvinte au fost „Asculți Radio Contact… e ora 14”

Alin Scrob: „Noi nu avem ascultatori, ci prieteni”

Realizatorul HOT 40 spune că a propunerea de a lucra la Radio Impuls a venit într-un moment în care își dorea mult o schimbare, un pas important în evoluția profesională. 

„Am facut ceea ce trebuia… pentru că uite… au trecut 13 ani și sunt tot aici”, ne spune el.

Alin Scrob consideră că cei care ascultă Radio Impuls sunt prietenii noștri, nu ascultători, și transmite un mesaj:  „Dacă vreți să ascultați Hit Dupa Hit… aici e locul potrivit”