Stiri mondene

Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, a răbufnit pentru prima dată în online după ce un internaut a pus-o la zid: "O să opresc discuția asta aici dar nu înainte să iți spun că te înșeli tare"

Alice Cavaleru a rabufnit pe instagram
Alice Cavaleru a pus la punct un internaut [Sursa foto: Instagram]
Alice Cavaleru este una dintre cele mai discrete persoane publice iar aparitiile sale sunt o adevarata incantare pentru publicatiile de monden.

Alice Cavaleru s-a confruntat cu cateva situatii delicate in ce o priveste pe mezina familiei, Alegra, insa toate familiile cu copii mai mici sau mai mari trec prin astfel de probleme mai ales ca cei mici sunt ca un burete atunci cand vine vorba de virusi si alte boli ale copilariei. De data aceasta, Alegra a luat de la sora mai mare, Zora, varicela. Daca la Zora aeasta boala s-a manifestat mai bland fiind si vaccinata, la mezina familiei lucrurile au fost putin mai dificile insa nu de nedepasit, exact cum spune si Alice, sotia actorului Vladimir Draghia: "Printre bubițe de varicelă (uscate acum)

și râuri de muci, simt că viața noastră în formula completă începe să se așeze. 🤍 E departe de perfecțiune, dar e fix pe sufletul meu. Pictez împreună cu  @vladimir.draghia  viața de familie la care am visat mereu."

Citește și: Cât câștigă Eva Măruță din postările de pe rețelele sociale?! Nu o să îți vină să crezi ce sumă primește pentru o postare

Alice Cavaleru nu a mai suportat comentariul unui internaut si l-a pus la punct: "Probabil e usor sa te uiti din afara si sa iti dai cu parerea"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alice Cavaleru (@alice.cavaleru)

Dupa postarea facuta de Alice, bineinteles ca au curs rauri de comentarii despre faptul ca sotia lui Vladimir a ales sa isi scoata fiica cea mica pe balcon avand varicela sau fiind pe final in ce priveste efectele bolii. Unul dintre comentarii i-au atras atentia lui Alice si chiar daca pana acum s-a abtinut in ce priveste mesaje rautacioase, de aceasta data nu a mai lasat de la ea si i-a raspuns internautului care a criticat-o ca ea, de fapt, are un job foarte lejer care nu o solicita si ar fi trebuit sa o tina pe Zora la gradinita pana la pranz ca poate asa nu ar mai fi adus varicela acasa fiind vorba si de un copil atat de mic cum este sora ei, Alegra.

Alice Cavaleru a pus la punct un internaut dupa ce a fost aspru criticata pe Instagram

Alice Cavaleru nu a mai suportat comentariul unui internaut
Alice Cavaleru a rabufnit dupa ce un internaut a criticat-o dur[Sursa foto: Instagram]

Cei doi isi cresc fetitele intr-un stil de viata armonios si bineinteles ca nu se lasa afectati de astfel de comentarii desi Alice i-a raspuns cat se poate de politicos insa a fost vizibil deranjata de atitudinea si tonul cu care s-a exprimat respectiva persoana. Sotia lui Vladimir este un exemplu de mamica, mereu alaturi de fetitele sale si mai mult cu o cariera foarte infloritoare pe partea de online avand numeroase contracte de publicitate cu brand-uri de renume din tara si din afara.