Stiri

Alexandru Cumpănaşu, mesaje virale despre sistemul educaţional pe Tik Tok. Ce influenţă au ele asupra copiiilor

Alexandru Cumpănaşu
Alexandru Cumpănaşu
Alexandru Cumpănaşu a atras atenția după ce a publicat pe Tik Tok o serie de mesaje care incită la ură și îndeamnă elevii să nu-și respecte obligațiile.

Alexandru Cumpănaşu, fost candidat la alegerile prezidenţiale de anul acesta, a devenit unul dintre cei mai virali oameni de pe Tik Tok cu o serie de mesaje despre sistemul educaţional. Mai bine spus, Alexandru Cumpănaşu a intrat în graţiile copiilor care utilizează platforma Tik Tok printr-o serie de critici aduse sistemului de învăţământ online.

Alexandru Cumpănaşu
Alexandru Cumpănaşu[Sursa foto: Captură YouTube]

Contul de Tik Tok intitulat „Pofu online” este urmărit de aproximativ 500.000

de copii. Subiectele în care Alexandru Cumpănașu îi arată cu degetul pe unii dintre profesori au ajuns în atenția părinților care sunt oripilați de conținutul pe care îl urmăresc copiii lor, ba mai mult și poliția s-a autosesizat.

Organele legii vor căuta să afle dacă mesajele pe care fostul candidat la prezidențiale le transmite pe Tik Tok încalcă prevederile Codului Penal.

Alexandru Cumpănașu povestește pe Tik Tok despre primele relații intime în băile școlii

Alexandru Cumpănașu nu abordează doar subiectele care țin de educația online, cum ar fi obligativitatea temelor de vacanță sau nu, ci discută, mai nou, și despre „educația sexuală”. Cumpănașu le vorbește unor minori despre partidele de sex pe care le avea în băile școlii cu unele dintre profesoare. Iar faptul că una dintre ele ar fi putut rămâne însărcinată, este deja ceva de laudă pentru el.

„Acum ţin lecţii de moralitate când la 14-15 ani făceau sex cu mine? Ele vă ţin vouă morală? Sigur, pe ascuns, fără să ştie părinţii, fără să ştie nimeni că, deh, mai lăsam dracu', mă mai trezeam şi pe la vârsta aia cu vreuna care să rămână însărcinată când eu aveam vârsta pe care o aveam. Dar eu vorbesc aşa la nivelul bunului simţ, mă dau pe mine exemplu ca să nu vorbesc despre alţii. Dintre aceste femei care vă reproşează... dar, vai, eşti îngrijită, eşti vopsită în cap, ai piercing, ai... şi care spun... vai, dar voi sunteţi aşa, noi eram nişte sfinte şi dădea sfinţenia afară din noi, ieşea prin pori... nu vă e ruşine puţin? Sau să vă aduc aminte de sexul prin toaletă pe care l-am făcut cu unele dintre voi şi aţi ajuns profesoare?

Nu mai vorbesc de liceu! Eu acum vorbesc de şcoala generală! Şi voi le ţineţi lecţii de morală ăstora de azi? Nu mai bine îi îndrumaţi şi le explicaţi... mă, dacă faceţi sex, faceţi aşa, dacă nu ştiu ce... trebuie să fiţi pregătiţi emoţional, nu ştiu ce, lucruri de genul ăsta. Nu mai bine îi pregătiţi? Aveţi grijă de corpul vostru, aveţi grijă să nu ştiu ce, nu e bine să fiţi aşa... Nu mai bine le daţi nişte sfaturi utile din experienţele voastre de viaţă mai puţin reuşite?”, a spus Alexandru Cumpănaşu într-un live pe Tik Tok fie arătând obrazul, fie dându-şi ochii peste cap.

Alexandru Cumpănașu vrea să atragă minorii de partea lui

Așa cum bine știm, Alexandru Cumpănașu, în campania sa electorală, a fost în strânsă legătură cu cetățenii prin intermediul rețelei de socializare Facebook. Acolo le vorbea aproape zilnic oamenilor despre corupție și cazul Caracal. După finalizarea campaniei electorale, se pare că Alexandru Cumpănașu și-a găsit o nouă pasiune: Tik Tok-ul. Prin intermediul acestei platforme se adresează acelor copii care sunt încrâncenați în ceea ce privește desfășurarea orelor online, iar el le alimentează această neplăcere prin relatarea unor poveștiri total aberante.

Alexandru Cumpănaşu
Alexandru Cumpănaşu[Sursa foto: Captură YouTube]

„Vreau și eu să văd dacă vreun profesor va avea tupeul- tupeul!- să încalce legea, să-ți pună note și să te condamne că nu ți-ai făcut tema de vacanță”, îi spune Alexandru Cumpănașu, pe un ton revoltat, unui fan care se plângea că s-a săturat să facă teme de vacanță.

„Eu nu știu ce psihopați sunt de partea ailaltă, ce derbedei sunt de partea ailaltă ca profesori. Da? Din păcate, ne arată că perverșii în sistemul de învățământ sunt destul de mulți. Acuma, cu tot respectul, să vezi fete de 15-16-17-18 ani făcând genuflexiuni, flotări și altele, pe cameră, ca înregistrări, ele pot fi folosite și altfel. Pot fi puse pe site-uri de o altă natură! NU dați cu voi nicio înregistrare!”- sunt doar câteva dintre „învățăturile” lui Cumpănașu prin care incită elevii la agresivitate și la nerespectarea îndatoririlor de elevi.