Stiri mondene

Alexandra Stan, primele declarații oficiale despre divorț! Artista a recunoscut că este o femeie singură: ”Nu sunt măritată, am divorțat!”

Alexandra Stan, primele declarații oficiale despre divorț
Alexandra Stan, primele declarații oficiale despre divorț [Sursa foto: Captură YouTube]
Alexandra Stan a făcut primele declarații despre divorțul de Emanuel Necatu. Ce dezvăluiri a făcut artista?!

Alexandra Stan și-a surprins fanii atunci când s-a căsătorit în mare secret cu Emanuel Necatu, bărbatul alături de care a crezut că-și va petrece tot restul vieții. Din nefericire, mariajul dintre Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-a dovedit a fi o hotărâre luată în grabă, motiv pentru care cei doi și-au spus ”ADIO” și au decis să meargă pe drumuri separate. Deși au dat de înțeles pe rețelele sociale că nu mai formează un cuplu, frumoasa artistă a rupt tăcerea și a confirmat divorțul.

Invitată recent în platoul unei emisiuni de televiziune, Alexandra Stan a făcut primele declarații oficiale despre divorț. Cu toate că artista nu mai poartă verigheta, aceasta nu a renunțat definitiv la ea. Cântăreața este de părere că nu este firesc ca inelul de logodnă să fie înapoiat fostului soț. 

Alexandra Stan, primele declarații oficiale despre divorț
Alexandra Stan, primele declarații oficiale despre divorț[Sursa foto: Captură YouTube]

”Nu sunt măritată, am divorțat! Eu sunt pe repede înainte ca japonezii. Inelul nu cred că se dă înapoi, poți să-l vinzi, depinde cât de scump e.

Fiecare alege ce se face cu inelul, eu cred că e urât să-l dai înapoi. E ca și cum ai da înapoi amintirile.”
, a declarat Alexandra Stan.

Alexandra Stan, primele declarații oficiale despre divorț
Alexandra Stan, primele declarații oficiale despre divorț[Sursa foto: Captură YouTube]

Alexandra Stan și Emanuel Necatu s-au căsătorit la Câmpulung

Reamintim că Alexandra Stan și Emanuel Necatu  s-au căsătorit la scurt timp după ce s-au cunoscut. Totul s-a întâmplat în luna aprilie, la Câmpulung Muscel, orașul natal al tânărului, însă întregul eveniment a fost unul extrem de discret.

”A fost un eveniment foarte impresionat, a fost cea mai impresionată oficiere de căsătorie pe care am făcut-o de când sunt primar, și am făcut multe. Cred că am depășit de mult suta. M-am bucurat foarte mult că Alexandra a apelat la mine. Emanuel, soțul Alexandrei este câmpulungean, dar are domiciliul în București și m-a rugat foarte mult dacă pot să țin în secret acest lucru și eu știu să țin un secret și astăzi când am văzut că au publicat că s-au căsătorit am făcut și eu postarea. Această oficere a avut loc la sfârșitul lunii aprilie, a fost foarte impresionant cu lacrimi”, a spus Elena Lasconi, primarul care i-a cununat civil.

Citește continuarea aici.