DJ-ii Impuls

Alexandra Enăşoaie

Alexandra Enășoaie, realizatoarea Morning Latte, face parte din echipa Radio Impuls de patru ani, dar spune că se simte de parcă ar fi aici dintotdeauna.

„La Radio Impuls am făcut prima dată cunoștință cu ce înseamnă radio-ul adevărat, cu emoțiile live-ului și căldura unei echipe. Am început să lucrez la Radio Impuls încă din facultate, a fost practic primul meu job și a fost o mega realizare pentru mine să fie direct în domeniul pentru care mă pregăteam și pe care îl iubeam. Îmi amintesc exact cum m-am luminat la față în momentul în care eram în biroul directorului, alături de colegul care mă ajutase cu toate probele de voce, și directorul a vorbit despre mine ca despre noua lor colegă. Priceless!”, a declarat Alexandra.

Alexandra a studiat jurnalism în facultate și spune că a avut ocazia să cunoască toate domeniile media. Însă dintre toate materiile studiate în facultate, cea care viza domeniul radio i s-a părut cea mai atractivă. 

„Radio-ul m-a atras cel mai tare pentru efemeritatea lui, pentru că te face să trăiești intens momentul prezent și pentru că te face să dai tot ce ai mai bun ca să-i faci omului care te ascultă ziua mai bună, măcar puțin”, a mai spus Alexandra Enășoaie.

De ce a ales Alexandra Enășoaie să lucreze la Radio Impuls și cum au fost primele emisii 

„Cei din echipa Radio Impuls își căutau o voce feminină, m-am prezentat la o probă de voce, mi-au spus să revin și săptămâna următoare, apoi și cealaltă și încă una, până mi-au spus, „hai să vedem cum te descurci live”. Cam o lună au durat probele de voce, apoi încă o lună probele de live și apoi gata, n-au mai scăpat de mine :))”

La prima emisie, cea mai emoțioantă pentru Alexandra, i-a cam tremurat vocea.

„Am mai spus, și mereu o s-o spun, vaaaai, ce-mi mai tremura vocea. Eu am emis pe Impuls prima dată live într-o zi de 1 octombrie, sâmbătă, iar prima intervenție a fost cu octombrie care începe leneș, direct în weekend”, a declarat ea despre prima emisiune în direct. 

Emisia în direct nu este lipsită nici de gafe, așa că Alexandra acceptat bucuroasă să ne povestească una dintre ele:  „Îmi place să cânt, doar toată ziua ascult muzică la radio, dar n-am voce, iar colegii mei o știu. Ei bine, au aflat-o și ascultătorii într-o zi când, după ce am anunțat super entuziasmată o piesă care îmi plăcea foarte tare, am uitat să închid microfonul și am început să cânt :)) totuși nu m-a sunat nimeni pentru vreun consult ORL, încă :))”

Stop waiting for friday! - este mesajul Alexandrei pentru ascultătorii Radio Impuls