Stiri

Alex Velea și Lino Golden nu mai colaborează! Cei doi s-au bătut în replici în mediul online

Lino Golden
Alex Velea și Lino Golden au încheiat colaborarea, lucru dezamăgitor pentru Alex Velea care și-a arătat public nemulțumirea.

Alex Velea și-a creat în urmă cu ceva ani propriul lui studio și a început să scrie piese pentru alți artiști. Pe unii dintre ei, chiar i-a luat sub aripa lui și i-a considerat parte din familie, dar se pare că întotdeauna orice început are și un sfârșit.

După ce la începutul acestui an Alex Velea și Mario Fresh s-au separat, cel din urmă declarând că nu mai sunt pe aceeași lungime de undă, se pare că și Lino Golden a decis să meargă pe un alt drum.

„Mulțumesc din suflet că m-au luat la ei în casă, că m-au crescut, că au avut grijă de mine și că mi-au dat un sens în viață. Se încheie aici un capitol din viața mea. O să rămân veșnic recunoscător și cu respect. Viața merge înainte”, a scris Lino Golden pe Instagram. 

Alex Velea, mesaj acid pe Instagram după ce Lino Golden „l-a trădat”

Alex Velea s-ar fi supărat pe Lino Golden după ce acesta s-a împrietenit cu Abi Talent, artist cu care s-au certat la cuțite anul acesta.  Deși în mediul online Lino Golden a vrut să dea de înțeles că nu s-au despărțit cu scandal, Alex Velea i-a dat o replică acidă „fostului său fiu adoptiv”, care demonstrează fix contrariul.

„Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, tu ți-ai băgat frații la „înaintare” după ce i-ai „îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care aveai DOAR TU probleme.

Te-ai înjurat de morți, de familii, cu acest boschet de preerie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău… Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa… De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram.

La mulți ani Șerpișorule! Aaa, și apropo… nu s-a încheiat nimic, abia începe”, a fost mesajul lui Alex Velea scris de ziua de naștere a lui Lino Golden.