Stiri

Alec Baldwin, noi declarații după ce a împușcat-o accidental pe Halyna Hutchins! Actorul american nu ar fi apăsat pe trăgaci: ”N-aș îndrepta niciodată pistolul către nimeni”

Alec Baldwin, noi declarații după ce a împușcat-o accidental pe Halyna Hutchins! Actorul american nu ar fi apăsat pe trăgaci
Alec Baldwin
După tragedia de pe platourile de filmare pentru filmul „Rust”, Alec Baldwin a oferit primul interviu. Actorul susține că nu a tras cu arma!

Cu excepţia unei scurte declaraţii acordate TMZ în octombrie, Alec Baldwin a acordat primul interviu în fața camerei după ce a împușcat-o pe Halyna Hutchins. Incidentul tragic a avut loc pe platoul lungmetrajului independent „Rust”. În interviul acord pentru ABC News, actorul a declarat că nu el ar fi apăsat pe trăgaci, ci arma cu pricina s-a descărcat. 

Ei bine, trăgaciul nu a fost apăsat. Eu nu am apăsat pe trăgaci.

Nu, nu, nu. N-aș îndrepta niciodată pistolul către nimeni și nu aș apăsa un trăgaci spre cineva. Niciodată”, a spus Alec Baldwin 

Alec Baldwin, noi declarații după ce a împușcat-o accidental pe Halyna Hutchins! Actorul american nu ar fi apăsat pe trăgaci
Alec Baldwin[Sursa foto: Captură YouTube]

Jurnalistul George Stephanopoulos a descris discuţia lor de 80 de minute, fiind una  „intensă”. Mai mult, a precizat că Alec Baldwin este „devastat” şi „foarte sincer şi deschis”.

Citeste si: Alec Baldwin, primele declaraţii după ce a împuşcat două persoane pe platourile de filmare: „Am inima frântă”

„Am făcut mii de interviuri în ultimii 20 de ani la ABC. Acesta a fost cel mai intens pe care l-am trăit”, a spus  George Stephanopoulos.

Noi detalii în cazul lui Alex Balwin

Poliţiştii investighează cum au ajuns gloanţe reale în pistolul cu care actorul a împuşcat-o pe Halyna Hutchins. Conform anchetatorilor, Alec Baldwin a primit arma din partea asistentului de regie, Dave Halls, care a spus că nu ştia că exista muniţie reală şi a precizat atunci că este neîncărcat.

Muniţia folosită la filmări a venit din mai multe surse, inclusiv distribuitorul PDQ Arm & Prop. Proprietarul companiei, Seth Kenney, le-a spus anchetatorilor că glonţul ar putea fi de la „muniţie refolosită”.

Citeste si: Alec Baldwin, dat în judecată de o membră a filmului „Rust”! Supervizorul scenariului, acuzații grave la adresa actorului: „Nu se poate ascunde în spatele regizorului”

Hannah Gutierrez-Reed, responsabilă cu armele de foc, le-a recunoscut anchetatorilor că a uitat să verifice pistolul acţionat de actor înainte de tragedie. Înainte să recunoască că nu a verificat arma, tânăra afirmase că a ignorat prezenţa oricărei muniţii reale pe platou.  

Hannah Gutierrez-Reed
Hannah Gutierrez-Reed 

Marți, un judecător a aprobat un mandat de percheziție! Avocatul tinerei a numit mandatul „  un mare pas înainte pentru a descoperi adevărul deplin despre cine a pus cartușele reale pe platoul Rust”. De asemenea, Jason Bowles este e părere că glonțul respectiv ar fi fost pus intenționat alături de gloanțele oarbe. 

Citește continuarea aici!