Stiri mondene

AlbWho, Serena și Just A Gemini, supriză pentru Mihai Hînda! Au dat buzna în studio-ul Radio Impuls

AlbWho, Serena și Just A Gemini, supriză pentru Mihai Hînda! Au dat buzna în studio-ul Radio Impuls
AlbWho, Serena și Just A Gemini au lansat recent „Chupapi”, iar ieri au dat buzna în studioul Radio Impuls în emisiunea lui Mihai Hînda.

AlbWho, Serena și Just A Gemini au luat cu asalat studio-ul Radio Impuls și au dat un party de milioane încă de la primele ore ale diminieții. Cei trei artiști au lansat „Chupapi”, iar ieri au fost în emsiunea lui Mihai Hînda și au vorbit despre lansare. La final, am avut parte și de un live mix de la AlbWho. 

Citeste si: AlbWho, Just-A-Gemini și Serena transformă un clip viral de pe TikTok într-o piesă care schimbă ritmul verii

AlbWho, Serena și Just A Gemini, despre lansarea piesei „Chupapi” 

Cu sigurnață ați văzut măcar o dată un video pe rețelele sociale cu bărbatul care spune în spirit de glumă „Chupapi”. Ei bine, pornind de la acest trend, cei trei artiști au intrat în studio și au lansat o piesă cu un super vibe de vară. 

„Fix de la trend a pornit. Eram într-o zi în studio eu cu Serena și cu AlbWho și a venit Albu cu ideea că dacă tot urlam eu prin studio „Chupapi muniano”, hai să facem o piesă. Și de aici e istorie. Ne-am distrat, am râs, foarte tare a fost, o sesiune superbă”, a povestit Just A Gemini în emisiunea lui Mihai Hînda. 

Cei trei artitști i-au făcut o super supriză lui Mihai Hînda ieri, în direct, și dacă te-am făcut curios, poți vedea întregul moment chiar mai jos.