Stiri mondene

Albert de la Războinici, favorit al publicului din nou! Colegilor nu le vine să creadă

Albert de la Războinici, favorit al publicului din nou! Colegilor nu le vine să creadă
Albert Oprea a ieșit favorit al publicului în echipa Războinicilor pentru a șaptea săptămână consecutiv.

Cu toate că Războinicii au făcut apel către publicul de acasă să nu-l mai voteze favorit pe Albert pentru că nu merită, se pare că ei l-au susținut în continuare, în ciuda faptului că nu-și dă silința pe traseu. 

„Le mulțumesc oamenilor de acasă pentru că mă susțin și vreau să-mi cer scuze că nu am adus puncte în ultima perioadă și sper să-mi revin pentru că toți acești oameni mă votează și au încredere în mine.

Poate am pus o presiune pe mine și am tras ecjipa în jos în ultima perioadă, am tras echipa ăn jos, dar nu mai am ce să mai zic. Sper ca de acum în colo să fiu cel mai bun pentru că asta își doresc și ei. Eu eram cel mai potrivit în locul acesta de a fi nominalizat, dar din păcate, trebuie să nominalizez eu”, a spus Albert când a fost anunțat favorit al publicului. 

Concurentul care se află pe locul al doilea în preferințele publicului este Marius Crăciun. Și acesta va fi nevoit să facă o nominalizare spre eliminare în echipa Războinicilor. 

Marius Crăciun, favoritul publicului la Survivor România
Marius Crăciun, favoritul publicului la Survivor România[Sursa foto: Captură YouTube]

„E un sentiment foarte plăcut unic, care te încarcă de emoție. Le mulțumesc prietenilor și oamenilor care mă susțin. Sunt pentru a treia oară cel de-al doilea favorit și le mulțumesc”, a spus Marius Crăciun”, a spus Marius. 

Albert a nominalizat-o spre eliminare pe Vera Miron

Deși m-am atașat mult de persoana asta și mi-a dovedit că este o luptătoare,  am observant niște accidentări și cred că ar fi bine pentru echipă să o nominalizez pe Vera. Sper să nu o ia personal pentru că nu am nimic cu ea, dar nu am pe cine”, a spus Albert Oprea.  

„Am avut o conversație, am vorbit cu el și mi-a zis că i-a părut rău că m-a votat la jocul de imunitate. Este un om foarte fals și de asta nu se integrează. Mi-a zis că nu o să mă mai voteze dacă iese favoritul publicului. Nu găsesc cuvântul potrivit pentru a i-l adresa lui. Nu pot să-mi dau seama cum cei de acasă îl votează. Sunt oameni mai buni, Marius, Andrei, Starlin, toți sunt la fel, nu înțeleg cum el este favoritul publicului. L-am întrebat de ce m-a votat, eu am dat tot ce am putut pe traseu, chiar dacă am fost accidentată, el în schimb, nu a adus niciun punct”, a spus Vera în momentul în care a fost nominalizată. 

Marius Crăciun a nominalizat-o spre eliminare pe Maria

 „Nu știu cum mă simt. Am inima cât un purice. Nu judec decizia lui Marius, chiar mi s-a părut una înțeleaptă, e corectă. Era normal să nu-i voteze pe cei vechi. Sunt de accord cu el. Nu am luat-o personal.

Maria, nominalizată spre eliminare de Marius Crăciun
Maria, nominalizată spre eliminare de Marius Crăciun[Sursa foto: Captură YouTube]

Încă îl simpatizez. El când a spus că am nevoie să mă integrez mai bine în echipă el referă la faptul că atunci când se gătește sau se face curat, eu prefer să fac alte lucruri”,  a spus Războinica.