Stiri mondene

Adina Halas de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, despre momentele de tensiune din căsnicie: „Eu sunt mai impulsivă, dar el mă înțelege”

Adina Halas de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, despre momentele de tensiune din căsnicie
Adina Halas de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, despre momentele de tensiune din căsnicie [Sursa foto: Facebook]
Adina Halas a vorbit despre momnetele dificile din căsnicia cu soțul ei. Uite ce dezvăluiri a făcut concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”!

Adina Halas și soțul ei au o relație discretă, pe care o trăiesc de 11 ani departe de ochii curioșilor. Din iubirea lor s-a născut și Serghei, fiul Adinei alături de care s-a și prezentat în platoul de la Kanal D în ediția specială de Crăciun. Chiar dacă concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a dispărut o perioadă din lumina reflectoarelor, Adina Halas a povestit în cadrul unui interviu oferit recent pentru Viva.ro despre momentele de tensiune din căsnicie și cum reușesc cei doi soți să aplaneze conflictele.

Adina Halas de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, despre momentele de tensiune  din căsnicie
Adina Halas de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, despre momentele de tensiune din căsnicie[Sursa foto: Facebook]

Adina Halas: „ El este un om foarte calm și așezat, rar se enervează”

Adina Halas recunoaște că este o persoană mai impulsivă dar partenerul ei de viață știe de fiecare dată ce să facă pentru ca situația să nu se degenereze. De asemenea, concurenta show-ului de la Kanal D este de părere că gelozia este dăunătoare într-o relație, spunând că nu este o soție geloasă.

Citeste si: Adina Halas de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, dezvăluiri inedite despre relația cu soțul ei! Cum s-au cunoscut cei doi: „A fost dragoste la prima vedere”

„Noi nu ne certăm, nu am avut crize conjugale. El este un om foarte calm și așezat, rar se enervează. Are un psihic de oțel, este fost sportiv de performanță, un campion. Eu sunt mai impulsivă, dar el mă înțelege.

Lucian evită discuțiile când sunt un pic mai agitată și tratează cu umor situațiile, știind să mă „dezamorseze foarte bine”. Dacă greșesc cu ceva, îmi dau seama repede și, recunosc, sunt foarte deschisă și împăciuitoare, nu țin ranchiună. Cedăm cu rândul, suntem orientați către a depăși momentele mai tensionate, nu rămânem închistați în ele. 

Adina Halas de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, despre momentele de tensiune  din căsnicie
Adina Halas de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, despre momentele de tensiune din căsnicie[Sursa foto: Facebook]

Nu sunt o soție geloasă, nu umblu în telefon, nu dau apeluri video.

Consider că gelozia este dăunătoare. Dacă cel de lângă tine este atras de altă persoană și își mută centrul atenției, o va face oricum, nu poți ține un om cu forța alături. Nu cred în control. Noi ne acordăm încredere pur și simplu”, a spus Adina Halas.