Stiri mondene

Adda este mândră de soțul ei! Cătălin participă în cadrul unui show culinar și i-a dat pe spate pe jurați

Adda și Cătălin Rizea
Adda nu își face griji în ceea ce privește pregătirea meselor. Se pare că soțul ei este foarte talentat în bucătărie.

Căt ălin, soțul Addei, este neînfrica t! După ce s-a întors din competiția din Asia, a decis să se înscrie în alta. Acesta a mers la un concurs culinar alături de soția sa și se pare că i-a dat pe spate pe jurați cu mâncarea sa.

Cătălin s-a pregătit temeinic și rezultatul a fost unul pe măsură. A primit trei de „Da” și a mers mai departe în bootcamp.

„Bine, iubireee! Oficial pot acum să dau vina pe tine când mă îngraș dacă tot ești concurent la @chefilacutite! Pentru că gătești prea bine! Sunt foarte mândră! A intrat Cataaa in echipeee la  @chefilacutite! 💪💪💪A venit randul meu sa te sustin asa cum o faci tu de atatia ani! Chiar daca esti bucatar amator, ai demonstrat ca esti talentat, pasionat, muncitor si MI NU NAT! Te iubesc! Sunt mandra! Am mai zis-o si o sa o mai zic de 1000 de ori! ”, a fost mesajul Addei pentru Cătălin atunci când a primit cei trei de ”da” din partea chefilor.

Farfuria lui Cătălin descrisă ca fiind „cea mai frumoasă”

Farfuria pe care Cătălin a pregătit-o a fost descrisă de jurați ca fiind „cea mai frumoasă farfurie a etapei”, fapt care l-a impresionat pe Cătălin, dar și pe Adda.

Adda este mândră de soțul ei

Bucuroasă până peste cap de reușita soțului ei, Adda a postat o fotografie cu farfuria câștigătoare pe rețelele de socializare, alături de mesjul: „Farfuria lui Cătă din Bootcamp, proba a-2a! 💪 TE IUBESC! Sunt cea mai MÂNDRĂ de tine! ❤️”