Lansări muzicale

Adda a lansat „Nu mi-e frică”, piesă cu un mesaj profund pentru hateri

Adda a lansat „Nu mi-e frică”, piesă cu un mesaj profund pentru hateri
„Nu mi-e frică” pare a fi un manifest la adresa tuturor celor care au fost au fost răi cu Adda de-a lungul vremii.

Adda pare că s-a surprins și pe ea cu această melodie și abia așteptăm să vedem care va fi feedback-ul din partea oamenilor. Artista ne-a obișnuit cu piese pline de emoție, însă de data aceasta a scos la iveală o altă latură a sa.

Adda a pus pe hârtie toată supărarea ei care s-a adunat în timp și transmite prin această melodie un mesaj foarte important. 

„Peste 3h se lanseaza NU MI-E FRICA! O mana sus daca astepti sa-i dai PLAY! ✌️
Piesa asta a fost scrisa in Tabara de creatie Baladda Records, in varful muntelui. Eram gasca mare in studio si am avut mare vibe. M-a luat valul si am inceput sa scriu fara oprire ceea ce am simtit. Mi-am cantat of-ul. E o piesa foarte sincera si asumata, despre lupta pe care o duci cu parerile celorlalti despre tine. Este despre toate vocile care ataca indiferent de situatie. Despre oamenii care se cred superiori si fara greseli. Despre “icoane si sfinti”- asa cum imi place mie sa le spun. De multe ori intoarcem celalalt obraz, dar uneori trebuie sa ripostam si sa ne aparam dreptul la libertate! Sa fim noi insine fara sa ne pese de judecata celorlalti, care nu sunt cu nimic mai buni! Sunt, poate, chiar mai rai, dar stiu sa o joace foarte bine. E o piesa pentru cei care au curaj sa fie autentici, sinceri si reali! Haters gonna hate! Fakers gonna fake! Hai sa fim reali si DIFERITI! Asta e de fapt frumusetea!”, a scris Adda pe Instagram înainte de lansarea hit-ului. 

 

Adda: E cu dragoste peste și despre cei care nu pleacă capul 

În începutul videoclipului melodiei, artista a scris un mesaj profund în strânsă legătură cu versurile melodiei „Nu mi-e frică”. 

Adda - Nu mi-e frică
Adda - Nu mi-e frică[Sursa foto: Captură YouTube]