Stiri

Adam Levine, inselat de un dealer auto. Credea ca s-a ales cu un Maserati, insa uite cat a platit pentru masina fake

adam levine
Adam Levine, inselat de un dealer auto [Sursa foto: Instagram, Pixabay ]
Adam Levine dă în judecată un dealer de mașini pentru că i-a vândut un Maserati „fals”.

Adam Levine îl dă în judecată pe Rick Coleun, un dealer de mașini clasice, pentru acuzații conform cărora i-a fost vândut un Maserati „fals”. Solistul Maroon 5 a achiziționat un Maserati Ghibli 4.9 Liter Spyder din 2020, într-o tranzacție care l-a văzut să predea nu unul, ci două Ferrari clasice, potrivit LAD Bible.

El a crezut că mașina era una dintre cele aproximativ 25 Maserati Ghibli 4,9 litri Spyder din 1971 fabricate vreodată.

La sugestia dealerului de mașini clasice Rick Cole, Levine a schimbat mașina cu un Ferrari 365 GTC/4 din 1972 și un Ferrari 365 GTC din 1968, plus 100.000 de dolari.

Citește și: Maroon 5 lansează „Beautiful Mistakes” în claborare cu Megan Thee Stallion

Însă, la doi ani după ce a cumpărat mașina, trustul său a intentat un proces împotriva dealerului de mașini clasice Rick Cole, pe data de 17 februarie, sub acuzațiile că Rick Cole sau unul dintre agenții săi au falsificat documentele și semnele de pe mașina dată lui Adam Levine.

În proces se precizează: „Cole a pretins că a găsit un Maserati Ghibli Spyder de 4,9 litri autentic pe care l-a descris ca fiind „la fel de bun” ca un Maserati Ghibli Spyder de 4,9 litri autentic, cu o identitate clară și incontestabilă pe care un reprezentant al Trustului o văzuse și a condus-o. Monterey cu aproximativ un an mai devreme și care a fost evaluat la peste 1 milion de dolari (829.530

lire sterline)”.

adam levine
Adam Levine [Sursa foto: Captura Video]

Unde s-ar afla, de fapt, adevărata mașină

Rick Cole este acuzat că a susținut că Maserati-ul dat lui Levine avea un număr de identificare a vehiculului (VIN) de AM115.492.1241, în timp ce mașina „adevărată” cu acel VIN ar fi fost vândută de fapt cu câțiva ani în urmă unui colecționar britanic de mașini de lux pe nume Clive Joy. 

Procesul susține că mașina pe care Adam Levine voia să o cumpere, de fapt, „s-a aflat de atunci în Elveția, ca parte a colecției lui Clive Joy, sub îngrijirea legendarului pilot de mașini de curse Christian Trabe”.

Cu toate acestea, o inspecție mai atentă a stabilit că „cineva a încercat să facă vehiculul să pară autentic prin reproducerea sau ștampilarea unei noi plăci de șasiu pentru a face ca scrierea să pară mai mult ca cea folosită de Maserati la acea vreme, într-o încercare evidentă de a convinge un potențial cumpărător că vehiculul este autentic”, susține procesul.

„După informații și convingeri, Cole și/sau agenții lui au fost cei care au făcut aceste schimbări”, se adaugă.

Dealerul a fost acuzat de denaturare neglijentă, denaturare intenționată, ascundere frauduloasă și încălcare a contractului. Procesul urmărește să anuleze afacerea de 950.000 de dolari (788.000 de lire sterline) sau să-i obțină lui Levine suficienți bani în despăgubiri pentru a compensa presupusa tranzacție nesigură.